Αρχείο

Συγχαρητήρια επιστολή του Γ.Σ. Άργους

Προ ημερών διοργανώθηκε από τo CEV την ΕΟΠΕ και το Δήμο Άργους-Μυκηνών με μεγάλη επιτυχία στη πόλη μας ένα μοναδικό αθλητικό τουρνουά, ο προκριματικός όμιλος Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Volleyball Παίδων με συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδος Παίδων και τις αντίστοιχες της Ρωσίας, της Ισπανίας και του Ισραήλ.

Δυστυχώς η Εθνική μας δεν προκρίθηκε, όμως απολαύσαμε Volley επιπέδου. Η Ομοσπονδία Volleyball Ελλάδος και οι άλλες Ομοσπονδίες έδωσαν συγχαρητήρια για τη διοργάνωση και πρέπει και εμείς με τη σειρά μας, ως ένα Σωματείο που ασχολείται αποκλειστικά με το Volleyball, να δώσουμε συγχαρητήρια για τη πρωτοβουλία αυτή στο Δήμαρχο Καμπόσο Δημήτρη και στους συνεργάτες του Νώττη Ιωάννη, Νέστορα Χρήστο, Χαντέλη Παναγιώτη καθώς και στο υπόλοιπο προσωπικό του ΔΑΚ Αργους που εργάστηκαν σκληρά για να πετύχει το τουρνουά.

Η Ομοσπονδία Volleyball Ελλάδος έχοντας διοργανώσει και άλλα αντίστοιχα τουρνουά στη πόλη μας ομολογουμένως εμπιστεύεται το Αργος και τους ανθρώπους του για ανάληψη μελλοντικών τέτοιων τουρνουά, κάτι που ευχόμαστε να γίνει πραγματικότητα.