ΠολιτικήΑρχείο

H Σόνια Τάνταρου Κρίγγου στον Τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ

Η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου, Δικηγόρος και πολιτευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας στην Αργολίδα, ορίστηκε μέλος του τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας με Τομεάρχη την κα Ντόρα Μπακογιάννη και αναπληρωτές Τομεάρχες τον κ. Χρίστο Δήμα και κ. Ευάγγελο Μπασιάκο.

Αποτελεί τον πιο σημαντικό τομέα του κόμματος, ιδιαίτερα στη σημερινή οικονομική δυσμενή συγκυρία που βρίσκεται η χώρα μας και η Αργολίδα θα έχει τη δική της φωνή.
 

Οι πρώτες συνεδριάσεις του τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης έλαβαν χώρα τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου και Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017 στα Κεντρικά Γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο.

Ο Τομέας Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας ασχολείται κυρίως με τα κυρίαρχα θέματα και προβλήματα της ελληνικής οικονομίας, ενδεικτικά με θέματα ΕΣΠΑ και στρατηγικών επενδύσεων , αδειοδοτήσεων, αγοράς και εμπορίου, αναπτυξιακού νόμου, βιομηχανικής πολιτικής, ιδιωτικών επιχειρήσεων, επιχειρηματικότητας και εξαγωγών, καινοτομίας, κόκκινων δανείων και χρηματοδοτικών εργαλείων. Σκοπός είναι μέσα από τη σπουδαία δουλειά που γίνεται να προωθηθούν θέσεις και να διαμορφωθούν πολιτικές οι οποίες θα ενταχθούν στο πρόγραμμα του κόμματος και αύριο θα αποτελέσουν τα νομοσχέδια που θα ψηφίσει η Νέα Δημοκρατία μόλις αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.
 

Στις φωτογραφίες η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου από το βήμα του Τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας αναπτύσσει την εισήγηση της υπό το βλέμμα της Ντόρας Μπακογιάννη, του Χρίστου Δήμα και του Ευάγγελου Μπασιάκου.