ΕκδηλώσειςΑρχείο

Τρέχουν και προσφέρουν στο Ναύπλιο

Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου φιλοδοξεί να αποτελέσει πόλο ενεργοποίησης και ενίσχυσης της τοπικής κοινωνίας. Tόσο μέσα από το δωρεάν Πρόγραμμα Προετοιμασίας των Δημοτών- Ερασιτεχνών Δρομέων, το Πρόγραμμα δωρεάν Καρδιολογικού Ελέγχου, την απόδοση κοινωνικού μερίσματος του αγώνα αλλά και για πρώτη χρονιά μέσα από την ηλεκτρονική εφαρμογή του Προγράμματος Κοινωνικού Σκοπού Προσφέρω λίγο, Βοηθάω πολύ, η Διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου προσδοκά να καθιερωθεί πέρα από αθλητικό και ως κοινωνικό γεγονός!

Έτσι λοιπόν στα πλαίσια του κοινωνικού ρόλου του Μαραθωνίου Ναυπλίου ανακοινώθηκε ο φορέας στον οποίο θα αποδοθούν, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από την συμμετοχή των δρομέων στον αγώνα δρόμου των 2,5 χλμ., που για το 2017 είναι το Γηροκομείο Ναυπλίου.

Επίσης ενεργοποιήθηκε για πρώτη χρονιά μέσω του δικτυακού τόπου της Διοργάνωσης nafpliomarathon.gr, το Πρόγραμμα Κοινωνικού Σκοπού «Προσφέρω λίγο, Βοηθάω πολύ» μέσω του οποίου έχει τη δυνατότητα όποιος το επιθυμεί να συνεισφέρει οικονομικά σε έναν από τους τοπικούς κοινωνικούς φορείς: Οίκος Ευγηρίας «Μαρίας Ράδου» Ναυπλίου, «Οδύσσεια» Σύλλογος ΑμέΑ Ν. Αργολίδας, Γεύματα Αγάπης -Ιερός Ναός Ευαγγελίστριας Ναυπλίου Αργολίδας.

Προκειμένου να πάρετε μέρος στο Πρόγραμμα Κοινωνικού Σκοπού Προσφέρω λίγο, Βοηθάω πολύ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.