Site icon Αρχείο anagnostis.org

Το θαύμα του Φοίνικα Ναυπλίου

Το θαύμα του Φοίνικα Ναυπλίου

Στην 7η θέση των Σωματείων Τοξοβολίας της χώρας και 1ος στην Πελοπόννησο κατετάγη ο Φοίνικας Ναυπλίου, με βάση την επετηρίδα που κοινοποίησε η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας εχθές 15 Φεβρουαρίου. Δεν είναι μόνο ότι κατάφερε να πλασαριστεί στην πρώτη επτάδα ανάμεσα σε 69 σωματεία που επέδειξαν αγωνιστική δραστηριότητα για το 2016, αλλά και ότι μετρά χρόνο ζωής μόλις 13 μήνες που τον κάνει το ταχύτερα αναπτυσσόμενο σωματείο τοξοβολίας στην χώρα αυτή την στιγμή! 

Αν λάβουμε υπόψη ότι οι Σύλλογοι με περισσότερους αθλητές βρίσκονται σε πόλεις με εκατοντάδες χιλιάδες κατοίκους και αριθμούν χρόνο ζωής 15-20 χρόνια, τότε το επίτευγμα του Φοίνικα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο.
 

Μάλιστα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μικρών Ηλικιών έτους 2016 ο Φοίνικας ήταν τρίτο Σωματείο σε αθλητές μικρών ηλικιών (<14 ετών), με εφαρμοσμένο αναπτυξιακό πρόγραμμα πρωτοποριακό στην Ελλάδα, και ήδη ο Σύλλογος έχει εμπλουτισθεί με 10 επιπλέον επιπλέον νέους αθλητές (8 μικρών ηλικιών).
 

Οι αθλητές του σε έναν μόνον χρόνο ζωής του Συλλόγου έχουν πετύχει εξαιρετικές επιδόσεις στο Πανελλήνιο:

 

Σε αυτό φυσικά έχει βοηθήσει και ο ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων που έχει παραχωρήσει το δημοτικό στάδιο του Ναυπλίου για προπονήσεις, στηρίζοντας και με άλλους τρόπους την φιλόδοξη αυτή προσπάθεια από το ξεκίνημά της.
 

Exit mobile version