ΠολιτισμόςΑρχείο

Έτοιμος να προτείνει πολιτιστικές δράσεις για το Ναύπλιο ο «Παλαμήδης»

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, προκάλεσε στον πολυχώρο «Φουγάρο» την πρώτη συνάντηση των πολιτιστικών φορέων Αργολίδας.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να γνωριστούν οι πολιτιστικοί φορείς μεταξύ τους, να δώσουν το στίγμα τους και να καταγραφούν, προκειμένου να συμμετάσχουν σε πολιτιστικό φεστιβάλ το καλοκαίρι του 2017.

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης» εκπροσωπήθηκε στην συνάντηση από τον Πρόεδρο, τον Γενικό Γραμματέα και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου σε μια πολύ σύντομη τοποθέτησή του, δήλωσε ότι οι δραστηριότητες του «Παλαμήδη» είναι πολύπλευρες και πολυδιάστατες και είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος να προτείνει πολιτιστικές δράσεις για την πόλη του Ναυπλίου – και όχι μόνον.

Τα μέλη του συλλόγου εύχονται το όραμα και η αξιέπαινη πρωτοβουλία του Αν. Χειβιδόπουλου και της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας να βρει έδαφος και να ανθίσει. Ο Σύλλογός άλλωστε έχει αποδείξει στην μακρόχρονη πορεία του ότι είναι πρωτοπόρος στην ανάδειξη του πολιτιστικού γίγνεσθαι της πόλης.