ΡεπορτάζΑρχείο

Σκοτάδιασε στη Μεσολογγίου

Αρκετά προβλήματα παρουσιάζει η οδός Μεσολογγίου στο Ναύπλιο στο ύψος της διασταύρωσης με την Αγίου Ανδριανού.

Ένα σημείο στο οποίο έχουν σημειωθεί επανειλημμένως τροχαία ατυχήματα κατά το παρελθόν, τα οποία όμως με τις τεχνικές παρεμβάσεις που έγιναν από τον Δήμο αυτά μειώθηκαν στο ελάχιστο.
 

Ωστόσο το τελευταίο διάστημα κάποια από τα σαμαράκια έχουν ξηλωθεί ενώ κανένας από φωτεινούς σηματοδότες που έχουν τοποθετηθεί στο σημείο για να προειδοποιούν τους οδηγούς που διέρχονται από τα στοπ, δεν λειτουργεί!

Το πρόβλημα όμως το βράδυ του Σαββάτου οξύνθηκε επικίνδυνα αφού η πτώση τάσης είχε ως αποτέλεσμα αυτή η πολύ επικίνδυνη διασταύρωση του Ναυπλίου να βυθιστεί στα μαύρα σκοτάδια, όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες…
 



Σύμφωνα με πληροφορίες η πτώση τάσης της ΔΕΗ επηρέασε τον οδικό φωτισμό, εκτός από την Αγ. Ανδριανού και την Μεσολογγίου και άλλες περιοχές όπως η Νέα Πολιτεία, η Μπουμπουλίνας, αλλά και τμήματα στην Τίρυνθα και στο Τολό να υποστούν μερική συσκότιση.

Σήμερα αναμένεται η πλήρης αποκατάσταση των βλαβών που , όπως πληροφορηθήκαμε, οφείλονταν σε βλάβη μετασχηματιστή για μια ακόμα φορά.