ΟικονομίαΑρχείο

Βουλιάζει από κόσμο το Ναύπλιο για το καρναβάλι!

Τεράστια ήταν η ζήτηση για το αποκριάτικο τριήμερο στο Ναύπλιο όπως προκύπτει από ασφαλείς πληροφορίες. Οι ξενοδόχοι τρίβουν τα χέρια τους γιατί ήδη ξεπούλησαν, ενώ συνεχίζουν να δέχονται κρούσεις από άτομα που δυστυχώς όμως δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν.

Τ’ Ανάπλι αναμένεται να «βουλιάξει» από κόσμο που έρχεται να ζήσει το διαφορετικό που υπόσχεται το Βενετσιάνικο Καρναβάλι σε συνδυασμό με τα όσα συνηθίζει να προσφέρει η πόλη στους θαμώνες της κάθε φορά που την επισκέπτονται.

Θετικά έχει μετρήσει το ότι το καρναβάλι δεν περιορίζεται στην Κυριακάτικη παρέλαση αλλά συνδυάζεται με ένα δυνατό event το σαββατόβραδο, που δεν είναι άλλο από το πολλά υποσχόμενο και φέτος «Βενετσιάνικο Ναύπλιο».

Ιδανικός τόπος και η Καραθώνα για τα κούλουμα, με τον Δήμο Ναυπλιέων να έχει ήδη προχωρήσει στον απαιτούμενο καλλωπισμό ώστε αυτή να είναι έτοιμη να υποδεχθεί την συνήθη «πελατεία» της, καιρού επιτρέποντος φυσικά…

Το Ναύπλιο κερδίζει συνεχώς πόντους ως αποκριάτικος προορισμός λόγω της μεθοδικής δουλειάς του ΔΟΠΠΑΤ και της προέδρου του Πόπης Καλκούνου, που με το επιτελείο της έχει στοχεύσει στο να αποκτήσει το καρναβάλι την δική του ταυτότητα, και αν κρίνουμε από την ανταπόκριση του κόσμου φαίνεται να τα καταφέρνει.

Παράλληλα αυτή είναι και πρώτης τάξεως ευκαιρία το Αναπλιώτικο Καρναβάλι να ακουστεί ακόμα περισσότερο και να κρατήσει τον κόσμο του, παρότι ο καιρός και φέτος προβλέπεται κομματάκι άστατος…