ΕκδηλώσειςΑρχείο

Μαθήματα Ελληνικής Επανάστασης στο Ναύπλιο

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας συνδιοργανώνει με τον Δήμο Ναυπλιέων και το Ναυπλιακό Ίδρυμα Ιωάννης Καποδίστριας Μαθήματα Ελληνικής Επανάστασης από την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιστορίας του ΕΚΠΑ Μαρία Δ. Ευθυμίου.

Τα μαθήματα της εκλεκτής καθηγήτριας, ξεκινούν την Παρασκευή 17 Μαρτίου και ολοκληρώνονται την Κυριακή 19 Μαρτίου στο Βουλευτικό. Θα διεξαχθούν από 18.00-21.00 τις δύο πρώτες ημέρες (Παρασκευή και Σάββατο) και από 10.00-13.00 την Κυριακή. Με τα Μαθήματα Ελληνικής Επανάστασης ολοκληρώνεται ο Κύκλος των Μαθημάτων Ιστορίας που από τον Ιανουάριο 2014 προσέφερε η κ. Μαρία Δ. Ευθυμίου στο νομό, ανταποκρινόμενη πάντοτε με χαρά στην πρόσκληση του Συνδέσμου.
 

Θα χορηγηθούν Βεβαιώσεις Συμμετοχής στους ακροατές που θα παρακολουθήσουν τουλάχιστον 2 από τα 3 μαθήματα. Παρέχεται στους ενδιαφερόμενους η δυνατότητα ηλεκτρονικής προεγγραφής στα Μαθήματα στον παρακάτω σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/1Wa4HtJssAwUJaNS8AtEHCOg1qldIbnsmX8Sm0ubXh7A/edit. Η εν λόγω φόρμα θα κλείσει την Κυριακή 19 Μαρτίου και ώρα 21.00.

Με την πεποίθηση ότι το αργολικό κοινό, θα ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας τιμώντας για μια ακόμα φορά την κ. Ευθυμίου, δίνουμε ραντεβού την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017 και ώρα 18.00 στο Βουλευτικό.  Σας περιμένουμε όλους!