ΡεπορτάζΑρχείο

Ρετρό εικόνες με οχήματα εποχής στην Τίρυνθα!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Οχημάτων Εποχής (Ε.Ο.Ο.Ε.) σήμερα Κυριακή 12 Μαρτίου, η οποία και φέτος έλαβε χώρα στο Automotive Museum Nafplias. Ένα «στολίδι» άγνωστο στο ευρύ κοινό που βρίσκεται λίγο έξω από το Ναύπλιο απέναντι από τον αρχαιολογικό χώρο της Τίρυνθας.

Στην κοπή της πίτας που συνοδεύτηκε με μπουφέ και μουσική, φέτος έδωσε το παρών, μεταξύ άλλων, και ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος. Επίσης παρευρέθηκαν πρόεδροι λεσχών που απαρτίζουν την Ομοσπονδία, και μεγάλος αριθμός μελών που κατέφθασαν με τα ιστορικά τους οχήματα, δημιουργώντας μία ρετρό ατμόσφαιρα μέσα και έξω από τον χώρο της εκδήλωσης.

Το Ναύπλιο συγκεντρώνει και φέτος εκατοντάδες λάτρεις της κλασικής αυτοκίνησης από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας χάρη σε αυτή την ιδιωτική πρωτοβουλία του προέδρου της ΕΟΟΕ Αντώνη Θεοχάρη που βαδίζοντας στα χνάρια του εκλιπόντος πατέρα του και δημιουργού της Ομοσπονδίας Κώστα Θεοχάρη, συνεχίζει να κρατά ζωντανή σε δύσκολες οικονομικά εποχές αυτή την προσπάθεια. 

 

Η ιστορία του αυτοκινήτου για ακόμα μία φορά έλαμψε απέναντι από τα κυκλώπεια τείχη της Τίρυνθας:

 

 

 

Διαβάστε Επίσης:

Η Ελληνική αυτοκινητοβιομηχανία πόζαρε στην Τίρυνθα