ΠολιτικήΑρχείο

Γιατί δεν έστειλαν πολιτικό στην παρέλαση;

Σε πολιτικό θέμα μετέτρεψε την απουσία εκπροσώπου της κυβέρνησης στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στο Ναύπλιο, ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός.

Αν και υπάρχουν πιο σημαντικά θέματα που θα μπορούσε να ασχοληθεί από την απουσία ενός πολιτικού από μία εκδήλωση, παρόλα αυτά αποφάσισε να καταθέσει σχετική ερώτηση στη Βουλή στον Υπουργό Επικρατείας Δ. Τζανακόπουλο, θεωρώντας προσβολή για το Ναύπλιο το ότι ξέχασαν να στείλουν κάποιον να παρακολουθήσει την παρέλαση και να φωτογραφηθεί για τα μάτια του κόσμου…  
 
Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:
«Η απουσία εκπροσώπου της Κυβέρνησης από τις φετινές εκδηλώσεις της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου και την παρέλαση στρατιωτών του ΚΕΜΧ και των μαθητών των σχολείων του Ναυπλίου που πραγματοποιήθηκαν στην ιστορική πρώτη πρωτεύουσα του ελεύθερου ελληνικού κράτους και έδρα της κυβέρνησης του Ιωάννη Καποδίστρια συνιστά ευθεία προσβολή έναντι της ιστορίας και του εθνικού συμβολισμού της πόλης και προκάλεσε ερωτηματικά στους πολίτες του Ναυπλίου και της Αργολίδας καθώς και στους επισκέπτες της περιοχής.

Κατόπιν αυτών, ερωτάται ο Υπουργός:

Για ποιο συγκεκριμένο λόγο δεν εκπροσωπήθηκε φέτος η Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στο Ναύπλιο».