ΑθλητισμόςΑρχείο

Στα μεγάλα σαλόνια τα κορίτσια του Φείδωνα!

Το εισιτήριο για την Α’ Εθνική πήρε ο Φείδων Άργους νικώντας την Αγία Παρασκευή σε αγώνα μπαράζ στο Κιάτο (1-1 η κανονική διάρκεια, 4-3 στα πέναλτι).

Με την επιστροφή τους στο Άργος το βράδυ της Κυριακής τα κορίτσια του Φείδωνα ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, με τον δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο να τους υποδέχεται και να τους συγχαίρει.

Τα συγχαρητήρια του για την σημαντική επιτυχία εξέφρασε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης δηλώνοντας: «Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια, στην γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του Φείδωνα Άργους για την άνοδο της στην Α’ Εθνική κατηγορία. Με πείσμα και αγώνες οι αθλήτριες του συλλόγου του Φείδωνα Άργους μας έδειξαν πως η Αργολίδα διαθέτει σπουδαίο μέλλον και στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Ευχόμαστε το καινούργιο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής, να μας επιφέρει ακόμα μεγαλύτερες εκπλήξεις και συγκινήσεις για την ποδοσφαιρική γυναικεία ομάδα του Φείδωνα Άργους».

Συγχαρητήρια και από τον Γιάννη Μαντζούνη, που σημειώνει πως «η επιτυχία αυτή μας δίνει δύναμη, αισιοδοξία και κίνητρο για την καλή συνέχεια του Αργολικού ποδοσφαίρου». 

Συγχαρητήρια και από τους βουλευτές Αργολίδας Γιάννη Γκιόλα και Γιάννη Ανδριανό, και λογικά θα επακολουθήσουν κι’ άλλοι…