Site icon Αρχείο anagnostis.org

Όποιος είδε βουλή (αντί για survivor) θα πρέπει να ντράπηκε! (Vid)

Όποιος είδε βουλή (αντί για survivor) θα πρέπει να ντράπηκε! (Vid)

Στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Μαζί το Σαββατοκύριακο» εμφανίστηκε ο Γιάννης Μανιάτης με κύριο θέμα συζήτησης την ψήφιση του «μνημονίου No4», που πάντως επισκιάστηκε από την ελληνοτουρκική μάχη στο survivor, που όλως τυχαίως μεταδόθηκε την ίδια ώρα…

Ο βουλευτής Αργολίδας στάθηκε στα εξής σημεία:

· Την Πέμπτη ο ελληνικός λαός πρέπει να ντράπηκε για 2 λόγους:

1. Η χειρότερη κοινοβουλευτική απρέπεια από την μεταπολίτευση: άλλαξαν τη σειρά των ομιλητών στη Βουλή για να μιλήσει αργά η κα Γεννηματά. Φοβήθηκαν το Survivor!

2. Ντροπή η ταπεινωτική παράδοση των τελευταίων στοιχείων εθνικής κυριαρχίας στους δανειστές και τον κ. Τόμσεν με το 4ο μνημόνιο.

· Απολαμβάνουν χαρωπά να παίρνουν μέτρα σε βάρος του ελληνικού λαού. Ασχήμια σε βάρος της νοημοσύνης μας. Μέτρα 5 δις €, αντίμετρα 7,5 δις €. Δοξάστε τους!

· Ο παρολίγον παραιτηθείς Τσακαλώτος συνυπέγραψε την εκχώρηση στο ΔΝΤ της αξιολόγησης για τα πλεονάσματα! Γίνεται ο γραμματέας του Τόμσεν. Για την καρέκλα!

· Μετά τα 99 χρόνια εκχώρησης της δημόσιας περιουσίας στους δανειστές και το ξεπούλημα των τραπεζών, παρέδωσαν στο ΔΝΤ και την ψυχή τους.

· Ο Τσίπρας είναι ο πρώτος ΠΘ που υπέγραψε 2 μνημόνια με το 4ο χωρίς χρηματοδότηση δεσμεύοντας τις επόμενες κυβερνήσεις. Ανήθικος!

· Η κυβέρνηση από το κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη υπέγραψε για 900.000 ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς κ κατασχέσεις. Προτείναμε, Bonus στους συνεπείς, τιμωρία των στρατηγικών κακοπληρωτών.

· Καμία ντροπή για το λαθρεμπόριο ελπίδας.

· Το 2014 κάναμε 4.000 ελέγχους για λαθρεμπόριο καυσίμων. Ο ΣΥΡΙΖΑ το 2016 έκανε μόλις 1.800. Υποτίθεται θα μάζευαν 1 δις € από λαθρεμπόριο…

· Χθες ο Δραγασάκης είπε ότι θα αξιοποιηθούν τα κοιτάσματα υπέρ του ασφαλιστικού. Το 2013 νομοθετήσαμε το Ταμείο Αλληλεγγύης γενεών και ο ΣΥΡΙΖΑ το καταψήφισε.

· Όχι άλλα ψέματα και φρούδες ελπίδες. Η Ελλάδα της αλήθειας και της εντιμότητας πρέπει να προχωρήσει μπροστά.

 

Exit mobile version