ΕκδηλώσειςΑρχείο

Κινηματογραφική βραδιά με Κλουζώ από την Πρόταση

Η Κινηματογραφική Λέσχη της Πολιτιστικής Αργολικής Πρότασης την Τετάρτη 24 Μαΐου προβάλει την ταινία «ΡΟΖ ΠΑΝΘΗΡΑΣ» (THE PINK PANTHER) στο νέο της χώρο Οδυσσέα Ανδρούτσου 13 (πάροδος Χαντζή, δίπλα στην κάβα Μακρή) στις 9:00 το βράδυ.
 

Κωμωδία 1963 Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία  Μπλέικ Έντουαρντς, πρωταγωνιστούν Πίτερ Σέλερς, Ντέιβιντ Νίβεν, Ρόμπερτ Βάγκνερ, Καπουσίν, Κλαούντια Καρντινάλε.

Η Πριγκίπισσα Ντάλα κληρονομεί το μεγαλύτερο διαμάντι του κόσμου, τον Ροζ Πάνθηρα, από τον πατέρα της. Ξεφεύγοντας από τα κοσμικά πλήθη δραπετεύει σε ένα χειμερινό Ιταλικό θέρετρο στην Κορτίνα, όπου γνωρίζει τον διάσημο πλέιμποϊ σερ Τσαρλς Λίτον, ή όπως είναι γνωστός ως ο μυστηριώδης εγκληματίας, το Φάντασμα, ο οποίος έχει βάλει το μάτι του το πασίγνωστο διαμάντι και την γοητευτική ιδιοκτήτριά του. Εν τω μεταξύ, ο γκαφατζής επιθεωρητής αστυνομικός Ζακ Κλουζώ βρίσκεται στα ίχνη του Φαντάσματος και της θηλυκής του βοηθού, η οποία δεν είναι άλλη από την σύζυγο του Κλουζώ και ερωμένη του σερ Τσαρλς, η Σιμόν. Καταφθάνοντας στην Κορτίνα, ο σερ Τσαρλς κινεί τις υποψίες του επιθεωρητή Κλουζώ, και σύντομα, ο ανιψιός του σερ Τσαρλς, ο Τζορτζ, ανακαλύπτει την ταυτότητα του περιβόητου θείου του.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα στο facebook της Λέσχης.