ΠολιτισμόςΑρχείο

Ανοίγει την όρεξη το Φεστιβάλ Ναυπλίου!

Η «Πύλη Πελοποννησιακού Πολιτισμού» σε συνεργασία με τον ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, διοργανώνουν το 1ο Φεστιβάλ Ναυπλίου από τις 2 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου.

Τα εγκαίνια έγιναν το Σάββατο από τον γνωστό σκηνοθέτη Μανούσο Μανουσάκη παρουσία αυτοδιοικητικών και πολιτικών, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Στόχος του Φεστιβάλ είναι η ανάδειξη της τοπικής, πολιτιστικής κληρονομιάς της Πελοποννήσου μέσα από δράσεις Πολιτισμού, Οινογνωσίας, Γευσιγνωσίας και Τουρισμού.

Το φεστιβάλ δεν είναι κάτι πολύ διαφορετικό σε σχέση με την αντίστοιχη έκθεση αγροτουρισμού της Επιδαύρου, και δεκάδων παρόμοιων που διεξάγονται ανά την Ελλάδα. Αν και η ιδέα δεν διεκδικεί δάφνες πρωτοτυπίας, η ανταπόκριση του κόσμου είναι καλή, άλλωστε η Πλατεία Ωνάση είναι πέρασμα και οι εκθέτες θα πρέπει να αισθάνονται ικανοποιημένοι από την προσέλευση των πρώτων ημερών. 

Στο 1ο Φεστιβάλ Ναυπλίου λαμβάνουν μέρος επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της αγροτικής παραγωγής, οινοπαραγωγής, και όχι μόνο…

Μία έκθεση με βιβλία καλλιεργεί το μυαλό, μία έκθεση με φαγώσιμα ανοίγει την όρεξη. Καλή μας όρεξη λοιπόν!

Ημέρες – Ώρες Λειτουργίας της έκθεσης

5 – 9 – 10 – 11 Ιουνίου 2017 Ώρες 17:30 – 23:30

16 – 17 -18 Ιουνίου 2017 Ώρες 17:30 – 23:30 

23 Ιουνίου έως και 2 Ιουλίου Ώρες 17:30 έως 23:30