ΠολιτισμόςΑρχείο

16η χορωδιακή συνάντηση στο Λυγουριό

Στο πλαίσιο των τριήμερων εκδηλώσεων του Δήμου Επιδαύρου για τον εορτασμό της Αγίας Τριάδας η δημοτική χορωδία Επιδαύρου συμμετείχε και διοργάνωσε την 16η χορωδιακή συνάντηση  το Σάββατο 3 Ιουνίου, στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Βασιλείου στο Λυγουριό. Η χορωδιακή συνάντηση με τη σταθερή ετήσια παρουσία της έχει καταφέρει να γίνει ένας θεσμός στο δήμο μας που αναδεικνύει την ποιοτική μουσική, προωθεί την επικοινωνία και προάγει τον πολιτισμό.
 

Στη φετινή εκδήλωση προσκεκλημένες ήταν δύο χορωδίες με ιδιαίτερα σημαντική πορεία στο χορωδιακό τραγούδι, η μεικτή χορωδία “Φιλαρμονία” Ξυλοκάστρου  και η χορωδία “Μουσικός Δίαυλος” Καρύστου, οι οποίες ερμήνευσαν εκλεκτά τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο. Τη βραδιά έκλεισε η οικοδέσποινα δημοτική χορωδία Επιδαύρου με τραγούδια γνωστών ελλήνων δημιουργών.
 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο δήμαρχος Επιδαύρου κ. Γκάτζιος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Χρόνης, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Αισώπου, Τοπικοί σύμβουλοι και πολλοί φίλοι της καλής μουσικής.