Site icon Αρχείο anagnostis.org

Μέχρι 27 Ιουλίου οι αντιρρήσεις για δασικούς χάρτες στο Ναύπλιο

Μέχρι 27 Ιουλίου οι αντιρρήσεις για δασικούς χάρτες στο Ναύπλιο

Πρόσκληση υποβολής αντιρρήσεων για δασικούς χάρτες με καταληκτική ημερομηνία την Πέμπτη 27 Ιουλίου, ανακοίνωσε η δασική υπηρεσία.

Ανακοίνωσή της υπηρεσίας με θέμα «Ανάρτηση δασικού χάρτη περιοχής δημοτικής κοινότητας Ναυπλιέων και τοπικής κοινότητας Αριας, δημοτικής ενότητας Ναυπλιέων, δήμου Ναυπλιέων, Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας (κωδικός ΔΧ-04) και πρόσκληση υποβολής αντιρρήσεων», αναφέρει: «Αποφασίζουμε την τροποποίηση της αριθ. 67656/29-03-2017 απόφασης του Δ/ντή Δασών Αργολίδας κατά το τμήμα που αφορά στις προθεσμίες και τις καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής αντιρρήσεων ως εξής:

«Καλείται κάθε ενδιαφερόμενος, αφού λάβει γνώση του περιεχομένου του αναρτημένου κατά τα προηγούμενα δασικού χάρτη, να υποβάλει τις τυχόν αντιρρήσεις του εντός αποκλειστικής προθεσμίας, η οποία αρχίζει την 10-02-2017 ημέρα Δευτέρα. Η καταληκτική ημερομηνία της παραπάνω προθεσμίας, είναι η 27-07-2017, ημέρα Πέμπτη, τόσο για τους κατοικούντες στο εσωτερικό όσο και για τους κατοικούντες ή διαμένοντες στην αλλοδαπή».
 

Exit mobile version