Site icon Αρχείο anagnostis.org

Εξωγήινοι βομβάρδισαν το Ναύπλιο και κατευθύνονται προς το Άργος! (Pics)

Ναύπλιο Εξωγήινοι

Αφού πρώτα μας έφεραν χαλάζι καλοκαιριάτικα και μετά καύσωνα, τώρα αυτό!

Επίθεση από εξωγήινα αεροσκάφη δέχεται αυτή την στιγμή το Ναύπλιο, με την Αργολική πρωτεύουσα να θυμίζει σκηνικό από την γνωστή ταινία καταστροφής Independence Day!

Οι ιθαγενείς και οι τουρίστες είδαν κάτι να ξεπετάγεται από τον ουρανό αλλά δεν πήραν χαμπάρι εξ’ αρχής περί τίνος πρόκειται, και έτσι συνέχισαν αμέριμνοι την βόλτα τους στα σοκάκια τ’ Αναπλιού μέχρι που άρχισαν να τους πέφτουν οι εξωγήινες βόμβες στα κεφάλια…

Μάλιστα οι εξωγήινοι έφθασαν μέχρι το Τολό κάνοντας στάση για Φρέντο – Καπουτσίνο σε γνωστό καφέ – μπαρ του χωριού, το οποίο φεύγοντας βομβάρδισαν καταλάθος!

Αυτή την στιγμή τα βομβαρδιστικά κατευθύνονται προς το Άργος, και ήδη τα πρώτα πλάνα από την πρώην αναπλασμένη πλατεία του Αγίου Πέτρου είναι χαρακτηριστικά.

Οι εξωγήινοι δέχονται προσκλήσεις από όποιον επιθυμεί να βομβαρδιστεί και γι’ αυτό έφτιαξαν και site μέσω του οποίου μπορείτε να τους καλέσετε στην γειτονιά σας για να την κάνουν στάχτη και μπούρμπερι!

Η ιστοσελίδα ονομάζεται independencedaymystreet.com, και είπαμε να το τεστάρουμε κι’ εδώ στα λημέρια μας…

Η Ημέρα Ανεξαρτησίας ή Independence Day είναι μία εθνική γιορτή και αργία των Ηνωμένων Πολιτειών. Κάθε 4η Ιουλίου (σαν σήμερα) οι Αμερικανοί γιορτάζουν τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, που έλαβε χώρα το 1776. Η σελίδα είναι εμπνευσμένη από την ομώνυμη ταινία του 1996 που έχει θέμα μία εξωγήινη εισβολή στη Γη. Μάλιστα πρόσφατα κυκλοφόρησε και το sequel της.

Συγκεκριμένα στο Independence Day My Street μπορούμε να δούμε πώς θα ήταν η γειτονιά μας ή οποιοδήποτε άλλο σημείο του πλανήτη, μετά από επίθεση εξωγήινων αεροσκαφών. Αρκεί να εισάγουμε την επιθυμητή διεύθυνση…και η ιστοσελίδα θα αναλάβει τα υπόλοιπα.

Να σημειώσουμε πως η διαδικασία είναι απολύτως ασφαλής. Δεν χρειάζεται να λείπετε απ’ το σπίτι σας την ώρα του βομβαρδισμού…

 

Exit mobile version