ΑθλητισμόςΑρχείο

Πανναυπλιακός – Ηρακλής Πρόνοιας με διοίκηση Ψυχογιού!

Νέο επεισόδιο στον Πανναυπλιακό με την τωρινή διοίκηση της ομάδας να προχωρά σε μετονομασία της ομάδας σε «Α.Σ. Πανναυπλιακός – Ηρακλής Πρόνοιας 1924», προλαβαίνοντας έτσι τις όποιες εξελίξεις είχε προαναγγείλει ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού Παναγιώτης Ταχτσίδης.

Η διοίκηση Ψυχογιού φαίνεται πως έπιασε στον ύπνο την άλλη πλευρά που ήθελε να δημιουργήσει μία άλλη ομάδα με αυτό το όνομα. Να δούμε κατά πόσο δεδομένη θα είναι και η στήριξη του κόσμου, αφού η παρούσα διοίκηση μέχρι τώρα δεν έχει δείξει και τα καλύτερα δείγματα γραφής ως προς το οργανωτικό και αγωνιστικό κομμάτι… 

Στην ανακοίνωση του Πανναυπλιακού αναφέρονται τα εξής:

Το Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ με ικανοποίηση ενημερώνει τους φιλάθλους ότι, μετά από ενέργειες του, εγκρίθηκε από την Ε.Π.Ο. η αλλαγή της ονομασίας του συλλόγου, που είναι ευθεία αναφορά στην πολύχρονη ιστορία του. Το νέο όνομα είναι «Ά.Σ. ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ 1924».

Και ήδη έχουν δρομολογηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες για αυτό Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να επισημάνουμε τη θερμή υποδοχή που είχε η νέα ονομασία καθώς και τα πάρα πολλά συγχαρητήρια που δεχτήκαμε από πολλούς φιλάθλους.

Βέβαια κάποιοι το ‘πληροφορήθηκαν’ πριν από την επίσημη ανακοίνωση μας για αυτό προφανώς υπήρξαν ανακρίβειες και ευφάνταστα σενάρια. Ας είναι.

Εμείς καλούμε όλους όσους αγαπούν πραγματικά τον Πανναυπλιακο να συστρατευθούν μαζί μας, στην τεραστία προσπάθεια που κάνουμε για την ανόρθωση του συλλόγου.

Το επίσημο έγγραφο της Ε.Π.Ο. με την έγκριση αλλαγής ονομασίας:

Πανναυπλιακός - Ηρακλής Πρόνοιας