Site icon Αρχείο anagnostis.org

Ρόλος του Επιμελητηρίου η εξυπηρέτηση των συμφερόντων του νομού και όχι μόνο του Άργους!

Ρόλος του Επιμελητηρίου η εξυπηρέτηση των συμφερόντων του νομού και όχι μόνο του Άργους!

Σε εκτροπή από τον θεσμικό του ρόλο έχει υποπέσει το Επιμελητήριο Αργολίδας, σύμφωνα με την ΟΕΒΕ Αργολίδας, με αφορμή την επιστολή που έκανε λόγο για ρουσφετολογικά παιχνίδια εις βάρος του ΙΚΑ Άργους, υπονοώντας πως αυτά γίνονται προς όφελος της πόλης του Ναυπλίου.

Όπως σημειώνεται από την ΟΕΒΕ Αργολίδας:

«Με έκπληξη είδαμε στην δημοσιότητα επιστολή του Επιμελητηρίου Αργολίδας που αναφέρεται στη λειτουργία των υποκαταστημάτων ΕΦΚΑ του νομού Αργολίδας να γίνεται αναφορά και να αφήνονται σαφείς αιχμές ότι γίνονται παιχνίδια ρουσφετολογικού περιεχομένου εις βάρος του Άργους και υπέρ του Ναυπλίου. 

Θα θέλαμε να τονίσουμε πως ο θεσμικός ρόλος του Επιμελητήριου Αργολίδας είναι η εκπροσώπηση των συμφερόντων όλου του νομού και όχι μόνο της πόλης του Άργους . Για το λόγο αυτό καλό είναι να  μην γίνονται αναφορές για μικροπολιτικές και σκοπιμότητες  της μιας πόλης εναντίον της άλλης , αλλά να γίνει μια καθολική προσπάθεια  για την προώθηση των συμφερόντων ολόκληρου του νομού». 

Η ΟΕΒΕ Αργολίδας έχει αναφερθεί με επιστολή με ημερομηνία 09/03/2017 και αριθμ. Πρωτ 2938  στην υπουργό Εργασίας Κοινωνικής ασφάλισης και κοινωνικής Αλληλεγγύης στην αξία της συνέχισης και  των τριών υποκαταστημάτων ΕΦΚΑ ώστε να εξυπηρετούνται άμεσα και χωρίς ταλαιπωρία όλοι οι ασφαλισμένοι. Το αντίθετο δε ενδεχόμενο θα προκαλέσει την αγανάκτηση και την εξάντληση της υπομονής των πολιτών, καθώς θα κληθούν να υποστούν μια νέα ταλαιπωρία με τη συρρίκνωση μιας ακόμη δημοσίου χαρακτήρα υπηρεσίας».

 

Exit mobile version