ΑθλητισμόςΑρχείο

Συλληπητήρια για τον θάνατο του Γιώργου Χαρίτση

Συλληπητήρια για τον θάνατο του αθλητικογράφου Γιώργου Χαρίτση καταφθάνουν από αθλητικούς φορείς και σωματεία της Αργολίδας.

Διαιτητές:

Το  Δ.Σ. και τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αργολίδας εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στη σύζυγο και τους συγγενείς του αθλητικογράφου φίλου και συνεργάτη των διαιτητών ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΑΡΙΤΣΗ για τον αδόκητο χαμό του.

Πανναυπλιακός:

To Δ.Σ. του Πανναυπλιακού εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογενεια του εκλιπόντος  δημοσιογραφου και φίλου Γιώργου Χαρίτση για τον αδόκητο χαμό του. Πάντα ήταν στην  πρώτη γραμμή τον γεγονότων και πάντα με αντικειμενική προσέγγιση.
 
Θα μας λείψει.

Αργοναύτης και ΑΟΚ Ν.Κίου

Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Γιώργου Χαρίτση, ο οποίος εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ήταν συμπατριώτης μας και φίλος των ομάδων μας.

Οι οικογένειες του Αργοναύτη και ΑΟΚ Ν.Κίου συμμετέχουν στο πένθος προσφέροντας ένα γεύμα στους τροφίμους του γηροκομείου Άργους. 

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Μεσσηνιακής γης που θα τον σκεπάσει.

Α.Ο. Προσύμνης

«Θλίψη και οδύνη μας προκάλεσε η είδηση του θανάτου του  εκλεκτού αθλητικογράφου και φίλου μας Γιώργου Χαρίτση ο ξαφνικός θάνατος του οποίου κάνει πιο φτωχή την ποδοσφαιρική Αργολίδα.

Ο αγαπημένος μας Γιώργος υπηρέτησε με πίστη και αφοσίωση για πολλά χρόνια την αθλητική δημοσιογραφία, προβάλλοντας όλα τα σωματεία του νομού, φυσικά και τη δική μας ομάδα στην οποία υπήρξε και πρόεδρος του Δ.Σ.

Ο Α.Ο.. Προσύμνης συλλυπείται θερμά τους οικείους του Γιώργου Χαρίτση ο οποίος θα μείνει για πάντα στις καρδιές και στη σκέψη μας.

Αγαπημένε φίλε Γιώργο καλό σου “ταξίδι”…»

 

Διαβάστε Επίσης: 
Έσβησε ο αθλητικογράφος της Αργολίδας Γιώργος Χαρίτσης