Site icon Αρχείο anagnostis.org

Έδωσαν αίμα στο Άργος

Έδωσαν αίμα στο Άργος

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία την Τετάρτη 12 και το Σάββατο 15 Ιουλίου στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος, η 82η εθελοντική αιμοδοσία.

Οι υψηλές θερμοκρασίες δεν εμπόδισαν τους εθελοντές αιμοδότες να προσέλθουν και να προσφέρουν το πολυτιμότερο αγαθό, το αίμα τους.

Παράλληλα με την αιμοδοσία σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ “Χάρισε Ζωή” του Πανεπιστημίου Πατρών έγινε ενημέρωση για την δωρεά μυελού των οστών και πραγματοποιήθηκαν αρκετές εγγραφές νέων υποψήφιων δοτών.

Η προσπάθεια της κάλυψης των αναγκών σε ολικό αίμα, της διάδοσης της προσφοράς αίματος καθώς και η προσέλκυση νέων εθελοντών είναι συνεχής.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας «ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ»  παραμένει συνεπής στο έργο του με μοναδικό σκοπό την άμεση και έμπρακτη κοινωνική προσφορά στον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Είναι καθήκον όλων μας, είτε μπορούμε να προσφέρουμε αίμα είτε όχι να διαδώσουμε την ιδέα της αιμοδοσίας με κάθε τρόπο. Όλες οι ενέργειες που έχουν αυτόν τον σκοπό είναι αξιέπαινες.

Ο Σύλλογος απευθύνει ευχαριστίες προς:

Το ραντεβού ανανεώνεται για την Τετάρτη 9 Αυγούστου στη Νέα Κίο για να πραγματοποιηθεί μαζί με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας η 83η τακτική εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου.

 

Exit mobile version