ΚοινωνίαΑρχείο

Στην ψηφιακή εποχή η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Άργους – Μυκηνών

Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Άργους Μυκηνών ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες τάσεις της ηλεκτρονικής αναζήτησης πληροφοριών προχώρησε στον σχεδιασμό ιστοσελίδας με στόχο την αναβάθμιση της επικοινωνίας με τα σχολεία, διδακτικό προσωπικό, μαθητές και γονείς. 

Η νέα ιστοσελίδα, διαθέσιμη στη διεύθυνση www.asch-argos.gr σχεδιάστηκε πλήρως προκειμένου να ικανοποιήσει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τόσο τους άμεσα εμπλεκόμενους με τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και τους δημότες που θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί μας για οποιοδήποτε ζήτημα αφορά στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή. 

Η ηλεκτρονική πύλη της Ά Σχολικής Επιτροπής παρέχει όλη την πληροφόρηση σχετικά με τα σχολεία του Δήμου και τις δράσεις μας σε αυτά , τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούν τα σχολεία του Δήμου Άργους Μυκηνών ακόμα και εξωσχολικές και πλατφόρμα στην οποία μπορείτε να υποβάλετε ερωτήματα ή αιτήματα για το σχολείο ή το νηπιαγωγείο που σας ενδιαφέρει. 

Η ιστοσελίδα σύμφωνα με τα στοιχεία στο Διαύγεια κόστισε στο Δήμο 3.782 ευρώ, ποσό υπερβολικό αν κρίνουμε από αυτό που βλέπουμε μπαίνοντας στο site…