ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Τα θέματα του δημοτικού συμβουλίου στο Άργος

Για την Δευτέρα 7 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Μυκηνών στις 20:00, με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη: 

Οικονομικά Θέματα: 
1. Περί τροποποιήσεως προϋπολογισμού Δήμου Άργους – Μυκηνών οικονομικού έτους 2017 – εισηγητής ο κ. Π. Λυρίτης. 

2. Περί εγκρίσεως Ισολογισμού έτους 2014 της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Άργους – Μυκηνών (ΚΕΔΑΜ) – εισηγητής ο κ. Π. Διολίτσης. 

Τεχνικά Θέματα: 
3. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: «Κατασκευή δημοτικού σχολείου Κουτσοποδίου» – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη. 

4. Περί εγκρίσεως 3ου Α.Π.Ε. και 3ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου: «Ολοκληρωμένη αστική ανάπλαση ιστορικού κέντρου Άργους και καταγραφή – βελτίωση αστικής κινητικότητας και ασφάλειας κίνησης πεζών» – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη. 

5. Περί αποδοχής διάλυσης της σύμβασης του έργου: «Ίδρυση Νέου Κοιμητηρίου Δ.Δ. Μύλων» – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη. 

Τρέχοντα Θέματα: 
6. Περί λήψεως αποφάσεως για προετοιμασία πρότασης χρηματοδότησης μέσω ανταποδοτικών τελών για σύμβαση παροχής υπηρεσιών με μόχλευση πόρων και στόχο την Ενεργειακή Αναβάθμιση – Αυτοματοποίηση του Συστήματος Ηλεκτροφωτισμού Κοινόχρηστων Χώρων με Εξοικονόμηση Ενέργειας του Δήμου Άργους – Μυκηνών – εισηγητής ο κ. Δήμαρχος. 

7. Περί εγκρίσεως Κανονισμού Λειτουργίας Κοινοχρήστων Χώρων του Δήμου Άργους – Μυκηνών – εισηγητής ο κ. Σ. Παναγιωτόπουλος. 

8. Περί εγκρίσεως Κανονισμού Λειτουργίας των Περιπτέρων του Δήμου Άργους – Μυκηνών – εισηγητής ο κ. Χ. Λυκίδης.

 9. Περί επεκτάσεως δικτύου δημοτικού ηλεκτροφωτισμού – εισηγητής ο κ. Π. Λυρίτης. 

10. Επί του από 3-8-2017 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Αναστολή ισχύος αδειών στη Λαϊκή Αγορά Άργους» – εισηγητής ο κ. Π. Λυρίτης. 

11. Περί κατεδαφίσεως επικίνδυνου και ετοιμόρροπου κτίσματος στην περιοχή «ΑΚΟΒΑ» Άργους – εισηγητής ο κ. Γ. Κοκοτός. 

12. Περί συνάψεως προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Άργους – Μυκηνών και Περιφέρειας Πελοποννήσου για το έργο: «Προμήθεια τέντας για την κάλυψη αναγκών του Ειδικού Σχολείου Άργους» – εισηγητής ο κ. Χ. Νέστορας. 

13. Περί συνάψεως προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Άργους – Μυκηνών και Περιφέρειας Πελοποννήσου για το έργο: «Προμήθεια προκατασκευασμένης αίθουσας WC για την κάλυψη αναγκών του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας» – εισηγητής ο κ. Χ. Νέστορας. 

14. Περί συνάψεως προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Άργους – Μυκηνών και Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΒΙΤΟΜ Ανώνυμη Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρεία Α.Ε.» που εδρεύει στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, για την δωρεά παράδοση προς τον Δήμο μας και διανομή χυμού ροδάκινων και νεκταρινιών – εισηγητής ο κ. Θ. Οικονόμου. 

15. Περί συνάψεως προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Άργους – Μυκηνών και της Οργάνωσης Παραγωγών ΑΣΕΠΟΠ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΣΥΝ.Π.Ε. που εδρεύει στο Βελβεντό – Κοζάνης, για την δωρεά παράδοση προς τον Δήμο μας και διανομή χυμού ροδάκινων και νεκταρινιών – εισηγητής ο κ. Θ. Οικονόμου. 

16. Περί δωρεάν παραχώρησης του Πολιτιστικού Κέντρου Αχλαδοκάμπου στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Άργους – Μυκηνών με την επωνυμία «Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Άργους – Μυκηνών (ΚΕΔΑΜ)» και με τον διακριτικό τίτλο «Παιδεία και Πολιτισμός», σύμφωνα με την διάταξη της παρ. 2 του άρθρου 185 του Κ.Δ.Κ. – εισηγητής ο κ. Δ. Νταβίλης.