ΠολιτισμόςΑρχείο

2 California girls καθάρισαν το Κονδύλι και τις Βίλλες (Pics)

Στις 1 και 2 Αυγούστου δύο California Girls, η Ντίνα Αργυροπούλου που μεγάλωσε στο Ναύπλιο και η Selene Lawrence που κατάγεται από την Ασίνη, διοργάνωσαν εθελοντικό καθαρισμό σε δύο παραλίες, το Κονδύλι και τις Βίλλες στο Ξηροπήγαδο.

Η δράση “H California στην Αργολιδα, καθαρίζουμε παραλίες μαζί με 2 California Girls” στέφθηκε με επιτυχία καθώς στο Κονδύλι 12 άτομα μάζεψαν 15 σακούλες σκουπίδια, ξεκινώντας παραλιακά από το εκκλησάκι του Αγ. Νικολάου. Στις Βίλλες 7 άτομα και μάζεψαν 10 σακούλες, όλες απο σκουπίδια που ήταν στο μονοπάτι πηγαίνοντας προς την σκάλα της παραλίας.

Οι δύο κοπέλες που μένουν μόνιμα στην Καλιφόρνια αλλά παραθερίζουν αυτή την περίοδο στην Αργολίδα, ευχαριστούν όσους ήρθαν να βοηθήσουν και στήριξαν αυτή την προσπάθεια.

Όπως σημειώνουν «σκοπός ήταν να ευαισθητοποιήσουμε όσους μπορούμε, να μην βρίσκουμε πεταμένα σκουπίδια έξω ώστε να μην χρειάζεται να γίνονται τέτοιες δράσεις».

2 California girls καθαρίζουν παραλίες της Αργολίδας2 California girls καθαρίζουν παραλίες της Αργολίδας2 California girls καθαρίζουν παραλίες της Αργολίδας2 California girls καθαρίζουν παραλίες της Αργολίδας2 California girls καθαρίζουν παραλίες της Αργολίδας2 California girls καθαρίζουν παραλίες της Αργολίδας

2 California girls καθαρίζουν παραλίες της Αργολίδας

2 California girls καθαρίζουν παραλίες της Αργολίδας