ΨυχαγωγίαΑρχείο

Η συναυλία της Ρεμπούτσικα που βούλιαξε το Παλαμήδι (Vid, Pics)

Από τις λίγες φορές που τόσο πολύς κόσμος έφτασε στο Παλαμήδι για μια συναυλία. Αλλά η Ευανθία Ρεμπούτσικα δεν είναι τυχαία. Ωστόσο, η επιλογή του χώρου ήταν ατυχής για να χωρέσει τους πολυπληθείς θαυμαστές της.

Ο ήχος του βιολιού της γνωστής και ποιοτικής μουσικού και συνθέτη, ζωντάνεψε το Κάστρο. Και η Αυγουστιάτικη πανσέληνος πρόσθετε μαγεία στην ατμόσφαιρα.

Δείτε το Video με τους μοναδικούς ήχους που απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν εκεί το βράδυ της Δευτέρας.

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα σε μια μοναδική συναυλία έπαιξε τραγούδια και μελωδίες, επιχειρώντας ένα μουσικό ταξίδι που συναντά την Ανατολή και την Δύση, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Αύγουστος και Μνημεία».

Ρεμπούτσικα στο Παλαμήδι

Ρεμπούτσικα στο Παλαμήδι

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα, κάτω από το ολόγιομο Αυγουστιάτικο φεγγάρι και με φόντο τον αρχαιολογικό χώρο του Παλαμηδίου, ερμήνευσε με το δικό της τρόπο μία επιλογή από τραγούδια που έχει σφραγίσει με την εκφραστικότητά της.

Ρεμπούτσικα στο Παλαμήδι

Η εξαιρετική ερμηνεύτρια, με εύρος φωνής και ρεπερτορίου, είχε πλαισιωθεί από τον Ανδρέα Συμβουλόπουλο στο πιάνο, τον Πάνο Δημητρακόπουλο στο κανονάκι και τον Θάνο Σταυρίδη στο ακορντεόν χαρίζοντας μια ανεπανάληπτη βραδιά.

Ρεμπούτσικα στο Παλαμήδι