ΑθλητισμόςΑρχείο

Οι «Άγιοι» του Ναυπλιώτη ιερέα Αναστασίου Σαλαπάτα προσελκύουν νέα μέλη!

Οι «Άγιοι», η μοναδική Ελληνική Ομάδα που ξεκινά προσεχώς να αγωνίζεται σε Αγγλικό Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα, έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον με την απόφασή της αυτή και με όλη την αθλητική και διοικητική προετοιμασία της.

Να σημειωθεί πως ο St. Panteleimon FC έχει φορέα την Ένωση Νέων Επιστημόνων κι Επαγγελματιών της Κοινότητας Αγίου Παντελεήμονος στην οποία διακονεί ο καταγόμενος από το Ναύπλιο ιερέας Αναστάσιος Σαλαπάτας, με τις ευλογίες του οποίου φτιάχτηκε και η ομάδα.

Οι ιθύνοντες του «Αγ. Παντελεήμονα» έχουν ήδη δημιουργήσει ένα νέο μηχανισμό προσέλκυσης φίλων, υποστηρικτών, χορηγών και μελών της Ομάδας, ο οποίος έχει αρχίζει να αποδίδει καρπούς. 

Οι «Άγιοι» προσελκύουν νέα μέλη

Χαρακτηριστική απόδειξη της ευρείας κινητοποίησης είναι ότι πριν από λίγες ημέρες Αθηναϊκή καθημερινή εφημερίδα αφιέρωσε δύο ολόκληρες σελίδες στους «Αγίους». Επίσης δε, δημοσιογράφοι από την Κύπρο ζήτησαν να μιλήσουν και να πάρουν συνέντευξη για την Ομάδα από τον Προπονητή Γιώργο Φραντζέσκου.

Πολλοί Ομογενείς, μέλη της Κοινότητας του Αγίου Παντελεήμονος, Harrow – ΒΔ Λονδίνου, από τη Νεολαία της οποίας ξεκίνησαν οι «Άγιοι», αλλά επίσης και από άλλους χώρους της ποδοσφαιρόφιλης Ομογένειας, όπως επίσης και από άλλες χώρες, όπως Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία κ.ά., έχουν ζητήσει να γίνουν μέλη και υποστηρικτές της Ομάδας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο των «Αγίων» καθόρισε τις κατηγορίες μελών της Ομάδας, που για την ώρα είναι τρεις: Golden, Silver και Bronze. Για να γίνει μέλος κανείς θα πρέπει να καταβάλει μια χρηματική συνδρομή, ανάλογα με την κατηγορία στην οποία επιθυμεί να ανήκει. 

Οι «Άγιοι» προσελκύουν νέα μέλη

Τα μέλη έχουν φυσικά την υποχρέωση της καταβολής ετήσιας συνδρομής, αλλά αποκτούν και δικαιώματα, όπως ελεύθερη είσοδο στους εντός έδρας αγώνες και διάφορα δώρα (όπως κασκόλ, κούπα καφέ, κλειδοθήκη, σημαιάκι, κάρτα μέλους, φωτογραφίες της Ομάδας, δωρεάν εισιτήρια για την ετήσια χοροεσπερίδα κ.ά.).

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ιστορική αυτή προσπάθεια της Ομάδας St. Panteleimon FC, η οποία έχει δημιουργήσει αίσθηση κι ενδιαφέρον, που ξεπερνά τα όρια της Ομογένειας του Ην. Βασιλείου, αλλά και τα όρια της χώρας της Μεγ. Βρετανίας, δεν έχουν παρά να επικοινωνήσουν με την Ομάδα και να εκφράσουν τη διάθεσή τους να ενημερωθούν περισσότερο για την πρωτότυπη αυτή και πρωτοποριακή προσπάθεια, κι ακόμα να ζητήσουν να γίνουν μέλη σε κάποια από τις προαναφερθείσες κατηγορίες.

Οι «Άγιοι» προσελκύουν νέα μέλη

Για περισσότερες πληροφορίες χρησιμοποιείστε τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

π. Αναστάσιος Σαλαπάτας, Tηλ. 0044 – 20 – 8732 2833, 
E-mail: [email protected]  

Ιάκωβος Νεοφύτου (Γραμματέας), Tηλ. 0044 – 7718 – 968 880,
E-mail: [email protected] 

 

του Πρωτοπρ. Αναστασίου Δ. Σαλαπάτα