ΚοινωνίαΑρχείο

«Έφυγε» ο επί χρόνια αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Παναγιώτης Βλαχόπουλος

Απεβίωσε ο επί σειρά ετών Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Παναγιώτης Βλαχόπουλος, σε ηλικία 65 ετών, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

Ο Παναγιώτης Βλαχόπουλος ηταν συνταξιούχος της ΔΕΗ και διετέλεσε επί σειρά ετών αντιδήμαρχος στο Δήμο Νέας Τίρυνθας, αλλά και στον Καλλικρατικό Δήμο Ναυπλιέων.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα (17:30) στον Άγιο Ανδριανό.

Ψηφίσματα για τον θάνατό του εξέδωσαν το δημοτικό συμβούλιο Ναυπλιέων και η ΔΕΥΑΝ.

Δήμος Ναυπλιέων:

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Nαυπλιέων , σήμερα Δευτέρα 14 Αυγούστου, κατά την 22η κατεπείγουσα Συνεδρίαση του Δ.Σ.,μετά την πληροφορία του θανάτου του αείμνηστου Βλαχόπουλου Παναγιώτη , ο οποίος υπηρέτησε ως Δημοτικός Σύμβουλος και ως Αντιδήμαρχος στον Δήμο Ναυπλιέων και σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής, αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος ως ακολούθως:

1. Να εκφράσει την θλίψη του για την απώλεια του Δημοτικού Συμβούλου Βλαχόπουλου Παναγιώτη, που με την προσωπική και την πολιτική προσφορά του ,τίμησε τον Δήμο και την κοινωνίας μας. 

2.Να διατυπώσει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικογένεια του και να επιδώσει το παρόν ψήφισμα . 

3. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην παρούσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. 

4. Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

ΔΕΥΑΝ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α.Ναυπλίου, συνήλθε επί τη αγγελία του θανάτου του Αντιπροέδρου του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ και μετά από την εισήγηση του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Αλέξανδρου Λυκομήτρου, ο οποίος εξήρε την προσωπικότητα και το έργο του εκλιπόντος, ομοφώνως απεφάσισε τα εξής: 

1. Να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του και να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία,

2. Να καταθέσει στεφάνι στην σωρό του. 

3. Το παρόν ψήφισμα να δημοσιευθεί στον Τύπο. Ναύπλιο, 14-8-2017