ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Δημοτικό συμβούλιο στο Άργος

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Μυκηνών θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Οδός Καποδιστρίου αριθ. 9 – ισόγειο) στις 4 Σεπτεμβρίου, ημέρα Δευτέρα, στις 8 μ.μ. για τα παρακάτω θέματα:

Οικονομικά Θέματα: 
1. Περί τροποποιήσεως προϋπολογισμού Δήμου Άργους – Μυκηνών οικονομικού έτους 2017 – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

2. Περί μεταβάσεως αντιπροσωπείας του Δήμου Άργους – Μυκηνών στο Δήμο ΓΚΕΜΛΙΚ της ΤΟΥΡΚΙΑΣ (ΚΙΟΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ) το διάστημα 22 – 24 Σεπτεμβρίου 2017 – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

3. Περί συμμετοχής του Δήμου Άργους – Μυκηνών στην 2η Περιφερειακή Έκθεση με τίτλο «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ» – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

4. Περί χορηγήσεως προκαταβολής μισθών σε δημοτικό υπάλληλο του Δήμου – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

Τεχνικά Θέματα: 
5. Περί εγκρίσεως 1 ου Α.Π.Ε. και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου: «Άμεση αποκατάσταση βλάβης στη δημοτική οδό που συνδέει την Επ. Ο. 24 (Άργος – Κόμβος Στέρνας) με τον οικισμό Μαλαντρενίου» – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

6. Περί συνάψεως προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Άργους – Μυκηνών και Πελοπόννησος Α.Ε. Ανώνυμης Αναπτυξιακής Εταιρείας Ο.Τ.Α. για την πράξη: «Ωρίμανση προτάσεων και ολοκλήρωση μελετών του Δήμου Άργους – Μυκηνών για ένταξη σε χρηματοδοτικά προγράμματα» – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

Τρέχοντα Θέματα: 
7. Περί αντικαταστάσεως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία: «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης και Αθλητισμού Δήμου Άργους – Μυκηνών» με το διακριτικό τίτλο: «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ» – εισηγητής ο κ. Β. Τζαβέλλας.

8. Περί καθορισμού όρων – προϋποθέσεων για την χορήγηση συσσιτίου σε άτομα που ανήκουν στις Ευπαθείς Κοινωνικά Ομάδες από το Ν.Π.Δ.Δ με την επωνυμία: «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης και Αθλητισμού Δήμου Άργους – Μυκηνών» με το διακριτικό τίτλο: «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ» – εισηγητής ο κ. Β. Τζαβέλλας.

9. Περί χορηγήσεως παραγωγικών αδειών πωλητών Λαϊκών Αγορών – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

10. Περί προσλήψεως υπαλλήλου από επαγγελματία πωλητή Λαϊκών Αγορών – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

11. Περί διαγραφής επαγγελματικής άδειας πωλητή Λαϊκών Αγορών – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

12. Περί καθορισμού του αριθμού των μαθητευόμενων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας ΕΠΑ.Λ., Μαθητεία ΕΠΑ.Σ, Μαθητεία ΙΕΚ) για απασχόληση στο Δήμο Άργους – Μυκηνών, κατά τα σχολικά έτη 2017-2018 και 2018-2019 – εισηγήτρια η κ. Μ. Κουργιαλά.

13. Περί εγκρίσεως της 8ης εισηγητικής έκθεσης της ειδικής επιτροπής περί διαγραφών νηπίων που φοίτησαν το σχολικό έτος 2016-2017, στα Παιδικά Τμήματα Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Άργους – Μυκηνών – εισηγήτρια η κ. Μ. Κουργιαλά.

14. Περί εγκρίσεως του 1ου Πρακτικού της Επιτροπής επιλογής των αιτήσεων εγγραφής – επανεγγραφής νηπίων στη δύναμη των Παιδικών Τμημάτων Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Άργους – Μυκηνών, για τη σχολική χρονιά 2017-2018 – εισηγήτρια η κ. Μ. Κουργιαλά.

15. Επί του από 31-8-2017 εγγράφου του Δημοτικού Ωδείου με θέμα: «Έγκριση λειτουργίας του Δημοτικού Ωδείου κατά τις ημέρες του Σαββάτου και της Κυριακής» – εισηγήτρια η κ. Λ. Λιμνιούδη.

16. Επί του από 31-8-2017 εγγράφου του Δημοτικού Ωδείου με θέμα: «Εκπαιδευτικά Προγράμματα – Συναυλίες» – εισηγήτρια η κ. Λ. Λιμνιούδη.

17. Περί συγκροτήσεως Επιτροπής Παραλαβής του έργου: «Μικρά Τεχνικά Έργα στη Δ.Ε. Αχλαδοκάμπου» με την συμμετοχή δύο Δημοτικών Συμβούλων με τους αναπληρωτές τους, μετά από διαδικασία κληρώσεως, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 15 του Π.Δ. 171/87 και του Ν. 4024/2011 άρθρο 26 – εισηγητής ο κ. Κ. Μπέγκος