Site icon Αρχείο anagnostis.org

Δημοτικό συμβούλιο στο Άργος

Δημοτικό Συμβούλιο στο Άργος

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Μυκηνών θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Οδός Καποδιστρίου αριθ. 9 – ισόγειο) στις 4 Σεπτεμβρίου, ημέρα Δευτέρα, στις 8 μ.μ. για τα παρακάτω θέματα:

Οικονομικά Θέματα: 
1. Περί τροποποιήσεως προϋπολογισμού Δήμου Άργους – Μυκηνών οικονομικού έτους 2017 – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

2. Περί μεταβάσεως αντιπροσωπείας του Δήμου Άργους – Μυκηνών στο Δήμο ΓΚΕΜΛΙΚ της ΤΟΥΡΚΙΑΣ (ΚΙΟΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ) το διάστημα 22 – 24 Σεπτεμβρίου 2017 – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

3. Περί συμμετοχής του Δήμου Άργους – Μυκηνών στην 2η Περιφερειακή Έκθεση με τίτλο «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ» – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

4. Περί χορηγήσεως προκαταβολής μισθών σε δημοτικό υπάλληλο του Δήμου – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

Τεχνικά Θέματα: 
5. Περί εγκρίσεως 1 ου Α.Π.Ε. και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου: «Άμεση αποκατάσταση βλάβης στη δημοτική οδό που συνδέει την Επ. Ο. 24 (Άργος – Κόμβος Στέρνας) με τον οικισμό Μαλαντρενίου» – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

6. Περί συνάψεως προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Άργους – Μυκηνών και Πελοπόννησος Α.Ε. Ανώνυμης Αναπτυξιακής Εταιρείας Ο.Τ.Α. για την πράξη: «Ωρίμανση προτάσεων και ολοκλήρωση μελετών του Δήμου Άργους – Μυκηνών για ένταξη σε χρηματοδοτικά προγράμματα» – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

Τρέχοντα Θέματα: 
7. Περί αντικαταστάσεως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία: «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης και Αθλητισμού Δήμου Άργους – Μυκηνών» με το διακριτικό τίτλο: «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ» – εισηγητής ο κ. Β. Τζαβέλλας.

8. Περί καθορισμού όρων – προϋποθέσεων για την χορήγηση συσσιτίου σε άτομα που ανήκουν στις Ευπαθείς Κοινωνικά Ομάδες από το Ν.Π.Δ.Δ με την επωνυμία: «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης και Αθλητισμού Δήμου Άργους – Μυκηνών» με το διακριτικό τίτλο: «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ» – εισηγητής ο κ. Β. Τζαβέλλας.

9. Περί χορηγήσεως παραγωγικών αδειών πωλητών Λαϊκών Αγορών – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

10. Περί προσλήψεως υπαλλήλου από επαγγελματία πωλητή Λαϊκών Αγορών – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

11. Περί διαγραφής επαγγελματικής άδειας πωλητή Λαϊκών Αγορών – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

12. Περί καθορισμού του αριθμού των μαθητευόμενων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας ΕΠΑ.Λ., Μαθητεία ΕΠΑ.Σ, Μαθητεία ΙΕΚ) για απασχόληση στο Δήμο Άργους – Μυκηνών, κατά τα σχολικά έτη 2017-2018 και 2018-2019 – εισηγήτρια η κ. Μ. Κουργιαλά.

13. Περί εγκρίσεως της 8ης εισηγητικής έκθεσης της ειδικής επιτροπής περί διαγραφών νηπίων που φοίτησαν το σχολικό έτος 2016-2017, στα Παιδικά Τμήματα Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Άργους – Μυκηνών – εισηγήτρια η κ. Μ. Κουργιαλά.

14. Περί εγκρίσεως του 1ου Πρακτικού της Επιτροπής επιλογής των αιτήσεων εγγραφής – επανεγγραφής νηπίων στη δύναμη των Παιδικών Τμημάτων Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Άργους – Μυκηνών, για τη σχολική χρονιά 2017-2018 – εισηγήτρια η κ. Μ. Κουργιαλά.

15. Επί του από 31-8-2017 εγγράφου του Δημοτικού Ωδείου με θέμα: «Έγκριση λειτουργίας του Δημοτικού Ωδείου κατά τις ημέρες του Σαββάτου και της Κυριακής» – εισηγήτρια η κ. Λ. Λιμνιούδη.

16. Επί του από 31-8-2017 εγγράφου του Δημοτικού Ωδείου με θέμα: «Εκπαιδευτικά Προγράμματα – Συναυλίες» – εισηγήτρια η κ. Λ. Λιμνιούδη.

17. Περί συγκροτήσεως Επιτροπής Παραλαβής του έργου: «Μικρά Τεχνικά Έργα στη Δ.Ε. Αχλαδοκάμπου» με την συμμετοχή δύο Δημοτικών Συμβούλων με τους αναπληρωτές τους, μετά από διαδικασία κληρώσεως, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 15 του Π.Δ. 171/87 και του Ν. 4024/2011 άρθρο 26 – εισηγητής ο κ. Κ. Μπέγκος

Exit mobile version