ΑθλητισμόςΑρχείο

Ο Πανναυπλιακός δεν έχει ξεκινήσει ακόμα ακαδημίες, ούτε ζητά οικονομική ενίσχυση…

Πέντε μεταγραφές ανακοίνωσε ο Πανναυπλιακός και πρόκειται για τους Παναγιώτη Τασσόπουλο από τον Α.Ο. Κουτάλα Κορινθίας, τον Σοφοκλή Δήμα, τον Βασίλη Καραγκούνη, τον Γιάννη Σκάγκο και τον Χάρη Χαραλαμπόπουλο.

Επίσης η διοίκησή του εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιχειρεί να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα σε ότι αφορά τις ακαδημίες της ομάδας, οι οποίες προς το παρών δεν υφίστανται, αλλά και όσους καπηλεύονται, -όπως ισχυρίζονται- το όνομα του Πανναυπλιακού προκειμένου να προσελκύσουν παιδιά στις ακαδημίες τους.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση:

Με την ανακοίνωση μας αυτή θέλουμε να διευκρινίσουμε κάποια αυτονόητα πράγματα, που όμως εσκεμμένα και για συγκεκριμένους λόγους διαστρεβλώνονται και παραποιούνται. 

Διευκρινίζουμε λοιπόν ότι ο ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ μέχρι τώρα δεν έχει ξεκινήσει τη λειτουργία ακαδημιών η την συνεργασία του με καμιά από τις υπάρχουσες. 

Ενημερώνουμε λοιπόν τους φιλάθλους και τους γονείς ότι οποιαδήποτε επίκληση του ονόματος του ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ για την προσέλκυση παιδιών είναι ψευδής και αποτελεί καπηλεία και υποκλοπή. 

Όταν Θα ξεκινήσει η επίσημη λειτουργία των ακαδημιών του ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ θα υπάρξει ανακοίνωση του Δ.Σ. για το γεγονός. 

Επίσης διευκρινίζουμε ότι ο ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ δεν έχει ξεκινήσει καμία οικονομική εξόρμηση, καμία αναζήτηση οικονομικής χορηγίας, καμία λαχειοφόρο αγορά. Γενικά τίποτα που να απευθύνεται στον κόσμο για οικονομική ενίσχυση. 

Οποιοσδήποτε λοιπόν, χρησιμοποιώντας το όνομα του ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ, ζητά χρήματα για την ομάδα ψεύδεται είναι παράνομος και πρέπει να καταγγέλλεται άμεσα Κλείνοντας να τονίσουμε για μια ακόμα φορά το αυτονόητο ,ελπίζοντας να είναι η τελευταία ,ότι ο ΠΑΝNΑΥΠΛΙΑΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ 1924 είναι ένας και είναι ο ίδιος εδώ και σχεδόν 100 χρόνια. Με τα ίδια χρώματα, το ίδιο σήμα να κοσμεί την φανέλα του, το κανόνι. 

Οποιαδήποτε προσπάθεια υφαρπαγής των πιο πάνω είναι φαιδρή και αστεία, αν δεν είναι σκόπιμη και συμφεροντολογική.

Ας υπάρξει επιτέλους λίγη σοβαρότητα και αξιοπρέπεια.