ΠολιτισμόςΑρχείο

Εμπειρίες με τις χορωδίες του Ναυπλίου

Όσοι έχουν αγάπη για τη μουσική και το τραγούδι, θέλουν να κάνουν νέες γνωριμίες και να ζήσουν νέες εμπειρίες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε κάποια από τις χορωδίες του Ναυπλίου που καλύπτουν σχεδόν όλο το ηλικιακό εύρος.

Γίνε χορωδός στη νεανική χορωδία Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου (Choirobics)

Τα παιδιά του Δήμου Ναυπλιέων βρίσκουν δημιουργικό διέξοδο στους Choirobics.

Η νεανική χορωδία του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου (Choirobics)σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη πιο κεφάτη χορωδιακή νεανική παρέα! 

Οι Choirobics ξεκινούν το φετινό τους μουσικό ταξίδι το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017 στις 13.00 στην αίθουσα της χορωδίας (οδός Καλαμάτας 6 Ναύπλιο).

Νέοι και νέες από 12-25 ετών εκφράζονται μέσα από το χορωδιακό τραγούδι αλλά και συνθέτουν μία ζωντανή, ευχάριστη, δημιουργική παρέα.

Η νεανική χορωδία ιδρύθηκε το 2003 και έχει λάβει μέρος σε πολλά φεστιβάλ εντός και εκτός Ελλάδας αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές. Υπεύθυνος διδασκαλίας και διεύθυνσης από την ίδρυσή της είναι ο Θεοδόσης Αντωνιάδης (πτυχιούχος μονωδίας).

Όσοι νέοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο νεανικό σύνολο (δεν είναι απαραίτητες οι μουσικές γνώσεις) μπορούν να έρθουν σε επαφή με το μαέστρο για περισσότερες πληροφορίες. (τηλ.6936774018).

Πρόσκληση συμμετοχής στο μεικτό πολυφωνικό σχήμα της χορωδίας του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλιέων

Το μεικτό πολυφωνικό σχήμα της χορωδίας του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλιέων ξεκινά τη νέα καλλιτεχνική περίοδο την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017 στις 21.00 στην αίθουσα της χορωδίας – οδός Καλαμάτας 6 στο Ναύπλιο.

Μετά από μία επιτυχημένη χορωδιακή χρονιά με αποκορύφωμα τη συμμετοχή στη μεγαλειώδη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη, προετοιμάζεται για άλλη μία εξίσου σημαντική καλλιτεχνική περίοδο. 

Το μεικτό πολυφωνικό σχήμα της χορωδίας του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλιέων με 11ετή ιστορία αποτελεί τον πρεσβευτή του Δήμου Ναυπλιέων στο χορωδιακό τραγούδι, με σεβασμό στην ιστορία και την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου.

Ο μαέστρος της χορωδίας, από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, Θεοδόσης Αντωνιάδης (πτυχιούχος μονωδίας) προσκαλεί τα μέλη της χορωδίας στην πρώτη συνάντηση της Παρασκευής.

Η χορωδία ανοίγει την αγκαλιά της και σε όσους επιθυμούν να ενταχθούν σε αυτή. Οι μουσικές γνώσεις δεν είναι απαραίτητες.

Οι πρόβες θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 21.00 στην αίθουσα της χορωδίας. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο μαέστρο. (τηλ. 6936774018)