Το ΠαΠελ καταπιάνεται με την Ρωσική Επανάσταση

Το τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, το Cooperative Institute for Transnational Studies και το California School of Integral Studies διοργανώνουν διεθνές συνέδριο με τον τίτλο
Εκατονταετηρίδα Ρωσικής Επανάστασης: Σκέψεις για τον 21ο αιώνα”.

Το συνέδριο διοργανώνεται με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Ρωσική Επανάσταση και έχει ως στόχο τη βαθύτερη επεξεργασία και αποτίμηση μίας σειράς γεγονότων που συνέθεσαν τη Ρωσική Επανάσταση, ένα σημαντικό ιστορικό γεγονός που σφράγισε την ιστορία της χώρας και άσκησε αποφασιστική επιρροή στη σύγχρονη παγκόσμια ιστορία. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Κόρινθο από τις 26 έως τις 29 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή σημαντικών ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ θα υπάρχει και πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων που θα πλαισιώνουν το συνέδριο.

Στα πλαίσια ενός τόσο σημαντικού γεγονότος για την πόλη, την περιφέρεια και την ακαδημαϊκή κοινότητα, ζητούμε την υποστήριξή σας για την καλύτερη ενημέρωση και προβολή του. Για το λόγο αυτό σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε με το άτομο που θα πρέπει να επικοινωνούμε και να στέλνουμε το ενημερωτικό υλικό του συνεδρίου.