Αρχείο

Φρενίτιδα με το Survivor στην Ερμιονίδα (Pics)

Εδώ Survivor, εκεί Survivor, πού γυρίζεται το Σουηδικό Survivor στην Ερμιονίδα με τους γνωστούς παγκόσμιους αθλητές που θα μένουν κάτω από την ίδια στέγη, θα τρώνε και θα κοιμούνται μαζί, αλλά την ίδια στιγμή θα μάχονται μεταξύ τους;

Survivor στην Ερμιονίδα

Την απάντηση έρχεται να δώσει ο δήμαρχος Δημήτρης Σφυρής ο οποίος δείχνει ενθουσιασμένος με την επιλογή της περιοχής του από την Σουηδική Τηλεόραση:

«ας σεβαστούμε αυτό που σέβεται ο Δήμος να προστατεύσει τα γυρίσματα. Ας γίνουμε επιτέλους υπεύθυνοι κι όχι εξυπνάκηδες. Όπως βλέπεται δεν ανακοινώνουμε ούτε φωτογραφίζουμε παρ´ ολο που υπάρχει καθημερινή υποστήριξη και παρουσία του Δήμου μας, πρωτοστατούντος του Δημοτικού συμβούλου Κου Απόστολου Λαδά», δηλώνει οι δήμαρχος.

Survivor στην Ερμιονίδα

Παρόλα αυτά στο enimerwsi2.wordpress.com δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες, σημειώνοντας: «Μια έκπληξη περίμενε την φίλη μας Μαρία Τσ. στην παραλία Βερβερόντα του ΠορτοΧελίου όπου και πήγε να απολαύσει το μπάνιο της. Εκεί είχαν βρεθεί νωρίτερα οι τεχνικοί και το επιτελείο του Σουηδικού Survivor όπου και θα πραγματοποιήσουν κάποια γυρίσματα για το γνωστό ριάλιτυ στην περιοχή μας.

Survivor στην Ερμιονίδα

Και κάπως έτσι κάνεις τις διακοπές σου αλλά νοιώθεις ότι συμμετέχεις και εσύ στην Σουηδική τηλεόραση».

Survivor στην Ερμιονίδα

Υπομονή μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου ζητάει πάντως ο δήμαρχος και τότε όλοι θα μάθουν τα πάντα:

«Πως ο δήμος Ερμιονίδος μέσω της επιτροπής τουρισμού κατάφερε να φέρει τους σουηδούς στην περιοχή μας; Είναι μόνο ένα παιχνίδι ή επενδύουμε και προβέλουμε την περιοχή μας; Ας αναλογιστούμε γιατί τα γυρίσματα γίνονται σε όλη την Ερμιονίδα κι όχι σε ένα μέρος κι ας σεβαστούμε αυτό που σέβεται ο Δήμος να προστατεύσει τα γυρίσματα. Ας γίνουμε επιτέλους υπεύθυνοι κι όχι εξυπνάκηδες.

Όπως βλέπεται δεν ανακοινώνουμε ούτε φωτογραφίζουμε παρ´ ολο που υπάρχει καθημερινή υποστήριξη και παρουσία του Δήμου μας, πρωτοστατούντος του Δημοτικού συμβούλου Κου Απόστολου Λαδά. Μένουν όμως ερωτήματα εάν θα υπάρξει συνέχεια ή είναι μια απλή ευκαιρία.

Αυτό όμως που μπορούμε να πούμε είναι ότι στην έκθεση τουρισμού στην Στοκχόλμη το περίπτερο της περιφέρειας Πελοποννήσου θα είναι ντυμένο Ερμιονίδα. Ευχαριστώ αυτούς που θα σεβαστούν την προσπαθειά μας και προστατεύσουν τα γυρίσματα. Είδε κανείς φωτογραφίες μας δίπλα στους ολυμπιονίκες στα γυρίσματα; Δεν σας λέει τίποτα αυτό;

Κάντε υπομονή μέχρι την εκδήλωση στις 23 Σεπτεμβρίου που θα υποδεχτούμε τους Ολυμπιονίκες και παγκόσμιους πρωταθλητές.

Η Ερμιονίδα δείχνει για μια ακόμη φορά τους θησαυρούς της και την αξιοπιστία που απέκτησε τα 3 τελευταία χρόνια».Survivor στην Ερμιονίδα