ΕκδηλώσειςΑρχείο

Αφηγούμαστε παραμύθια και μύθους στο Άργος

Παραμύθια και μύθοι για παιδιά από 7 έως……. 107 χρονών την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στις 11:00 το πρωί στην Παιδική – Νεανική Βιβλιοθήκη Άργους.

Τα παραδοσιακά παραμύθια έχουν μια μυθική σοφία, που τα κάνει διαχρονικά και αγαπημένα,  αγγίζοντας τις ανθρώπινες ψυχές εδώ και αιώνες. Μιλώντας για τη αγάπη, για τις δυσκολίες, για την μοναξιά, για τη συντροφικότητα, για το δίκαιο και το άδικο, δίνουν με μαγικό τρόπο βοήθεια, λύση και παρηγοριά σε παιδιά και μεγάλους. Η συμπόρευση μαζί τους μας βοηθάει να ξαναδούμε τη μαγεία της ζωής και να ονειρευόμαστε χωρίς όρους και όρια!

Αφηγούμαστε παραμύθια και μύθους

Η Παιδική και Νεανική Βιβλιοθήκη Άργους που λειτουργεί στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Κ.Ε.Δ.Α.Μ, με αφορμή το 1ο  Φεστιβάλ Αφήγησης του Θεατροδρόμιου – Φίλοι του Θεάτρου στο Ναύπλιο, με θεματική: «Η δύναμη της αφήγησης μέσα από παραμύθια και βιογραφικές ιστορίες», καλεί όλους τους φίλους της σε μια ξεχωριστή συνάντηση με τις «Παραμυθούδες της Πελοποννήσου», οι οποίες θα αφηγηθούν παραμύθια μαγικά, του τότε και του τώρα…..και θα μπλέξουν το παλιό με το καινούργιο.

Έπειτα, τα παιδιά, με τη βοήθεια της κ. Κωνσταντίνας Ναννοπούλου, θα ζωγραφίσουν εικόνες από τα παραμύθια που άκουσαν.

Είσοδος ελεύθερη

Δηλώστε συμμετοχή στο τηλέφωνο της βιβλιοθήκης: 2751069484. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.