ΟικονομίαΑρχείο

Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ και στη νέα υπουργική απόφαση για καταχώρηση κρατικών δημοσιεύσεων

Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ συμπεριλαμβάνεται και στη νέα υπουργική απόφαση για τις εφημερίδες της περιφέρειας, , που έχουν το δικαίωμα καταχώρησης κρατικών δημοσιεύσεων.

Η υπουργική απόφαση δημοσιεύτηκε μέσα στον Αύγουστο και ήδη έχει σταλεί στους φορείς που υποχρεούνται να κάνουν δημοσιεύσεις στον Τύπο.

Ο «Αναγνώστης Πελοποννήσου», είναι εβδομαδιαία εφημερίδα με έδρα το Ναύπλιο και κυκλοφορεί ανελλιπώς από το Σεπτέμβριο 1997, κάθε Πέμπτη, σε συνδρομητές μέσω ΕΛΤΑ  και στα περίπτερα μέσω Αθηναϊκού πρακτορείου διανομής Τύπου.

Ο «Αναγνώστης Πελοποννήσου» διαθέτοντας έμπειρο επιτελείο μόνιμων επαγγελματιών ή έκτακτων συνεργατών έχει ποικίλη ύλη, και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και τα κοινωνικά στρώματα. Σε κάθε φύλλο υπάρχουν έρευνες και ειδικές σελίδες για τη γυναίκα, το παιδί, ιατρικά θέματα, ιστορικά κείμενα, αρθρογραφία.

Συνολικά 4 εφημερίδες στην Αργολίδα παίρνουν το πράσινο φως της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας να δημοσιεύουν καταχωρήσεις του Δημοσίου. Πρόκειται για την Αργολίδα, τον Δημοσιογράφο, την Αργολική Ανάπτυξη και φυσικά τον ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ με έδρα το Ναύπλιο.