ΑθλητισμόςΑρχείο

Νέος coach στα τμήματα υποδομής του Διομήδη

Ο Διομήδης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία του με τον έμπειρο και χαρισματικό καθηγητή Φυσικής Αγωγής Χρήστο Δημήτρουλα, ο οποίος θα στελεχώσει τη θέση του προπονητή των τμημάτων υποδομής του (Wolfaki).

Ο Χρήστος Δημήτρουλας γεννήθηκε στην Αθήνα στις 12-3-1984. Ξεκίνησε να ασχολείται με το χάντμπολ σε ηλικία 12 ετών στην ομάδα του Πανελληνίου. Υπήρξε αθλητής του συλλόγου των Ολυμπιονικών για 17 συνεχόμενα χρόνια, έχοντας κατακτήσει 1 πρωτάθλημα εφήβων και 2 πρωταθλήματα ανδρών. Παράλληλα, με τον Πανελλήνιο συμμετείχε στους ομίλους του Champions League την περίοδο 2006-2007.

Έχει σπουδάσει στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών, με ειδικότητα στην χειροσφαίριση και από το 2008 έχει ασχοληθεί με τις ακαδημίες του Πανελληνίου, με τις οποίες κατέκτησε την 2η Πανελλήνια θέση στους Παίδες, την 2η Πανελλήνια θέση Εφήβων, την 1η Πανελλήνια θέση Σχολικού Πρωταθλήματος και δύο συνεχόμενες πρωτιές σε Πανελλήνια Σχολικά Πρωταθλήματα.

Πολλοί από τους αθλητές, με τους οποίους συνεργάστηκε και καθοδήγησε, στελέχωσαν και εξακολουθούν να στελεχώνουν τις Εθνικές Ομάδες. Τα δύο τελευταία χρόνια διετέλεσε βοηθός προπονητή του Πανελλήνιου, στο πλευρό του Γιώργου Ζαραβίνα, με σημαντικότερη διάκριση αυτήν της περσινής συμμετοχής της ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, έπειτα από αρκετά χρόνια.

Ο Χρήστος Δημήτρουλας δήλωσε για την συνεργασία του με τον Διομήδη: «Ο ερχομός μου στην ομάδα του Διομήδη αποτελεί για εμένα μια νέα πρόκληση, καθώς θα ήθελα να συνεχίσω με τον ίδιο ζήλο και κόπο κάτι που αγαπώ πάρα πολύ και που αφιερώνω πολύ χρόνο, σωματικά και πνευματικά. Σεβόμενος τις διακρίσεις της ομάδας σε όλα τα επίπεδα κατά το παρελθόν, είμαι έτοιμος να αφιερώσω το μέγιστο των δυνατοτήτων και των γνώσεών μου, ώστε η ομάδα να διατηρήσει τα κεκτημένα, αλλά και όλα όσα θα στοχεύσουμε να πετύχουμε στο μέλλον. Κύριο μέλημά μου είναι, οι ακαδημίες του Διομήδη να στελεχώνονται από πρότυπα μαθητών και αθλητών, θέτοντας στέρεες βάσεις, ώστε τα παιδιά να πετυχαίνουν προσωπικούς και ομαδικούς στόχους. Ευχαριστώ την Διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και απευθύνω κάλεσμα στους απανταχού Αργολιδείς γονείς, να σταθούν αρωγοί στο έργο μας, στο οποίο απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η συνεργασία από όλες τις πλευρές».