ΕκδηλώσειςΑρχείο

Καθαρισμός και διάνοιξη του μονοπατιού Ίναχου

Η περιβαλλοντική διαπολιτισμική οργάνωση: «Πύλη Ελληνικού Πολιτισμού-Ελληνικά Μονοπάτια» και το σωματείο «Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Κεφαλοβρυσιωτών Αργολίδας» μας προσκαλούν να λάβουμε μέρος στην πρώτη εθελοντική συνάντηση για το καθαρισμό και διάνοιξη μονοπατιού του Ίναχου ποταμού την Κυριακή 15 Οκτωβρίου.

Ο εθελοντικός καθαρισμός είναι μια πρώτη δράση ανάδειξη του πιο πράσινου χωριού της Αργολίδας.

Στην κοινή προσπάθειά ενεργός υποστηρικτής  θα είναι ο Δήμος Άργους-Μυκηνών και συγκεκριμένα ο κος Χρήστος Πετσέλης υπεύθυνος λειτουργίας του Τμήματος Αποκομιδής Απορριμμάτων της Δ/νσης Δόμησης, Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου.

Θα παραχωρηθούν όλα τα απαραίτητα υλικά καθώς και έμψυχο δυναμικό για να διευκολυνθεί το έργο των εθελοντών.

Επίσης θα υπάρχει λεωφορείο που θα μεταφέρει δωρεάν τους εθελοντές από Ναύπλιο και Άργος καθώς και δωρεάν παραδοσιακό γεύμα στην πλατεία του χωριού.

Το Κεφαλόβρυσο θα γίνει ένα χωριό υπόδειγμα χάρη στη δική σας υποστήριξη.

Ενδεικτικό Πρόγραμμα:

09:00 πμ εκκίνηση από Ναύπλιο-Λιμάνι Ναυπλίου
09:30 πμ εκκίνηση από πλατεία Άργους
10:15 πμ άφιξη στο Κεφαλόβρυσο-οδηγίες-καλωσόρισμα
10:30 πμ Έναρξη καθαρισμού του μονοπατιού
14:30 πμ Διάλειμμα για φαγητό
16:00 πμ Περιήγηση στο χωριό-επίσκεψη στο λαογραφικό μουσείο-ξενάγηση από τους ντόπιους
18:00μμ Αναχώρηση

Για την καλύτερη δυνατή οργάνωση του εθελοντικού καθαρισμού παρακαλείστε να δηλώσετε συμμετοχή τηλεφωνικώς ή με email στα παρακάτω:

Σταυρούλα Τσιρίκου: 6933051333-Πρόεδρος της περιβαλλοντικής διαπολιτισμικής οργάνωσης: «Πύλη Ελληνικού Πολιτισμού-Ελληνικά Μονοπάτια» email:[email protected]

Χρήστος Οικονόμου-6981873139-Πρόεδρος του σωματείου «Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Κεφαλοβρυσιωτών Αργολίδας»