Site icon Αρχείο anagnostis.org

Πόσιμο νερό σε Μέρμπακα και Παναρίτι

Στον Σκούφη τα παράπονα για το νερό

Αυτές τις ημέρες θα ξεκινήσει η διαδικασία της υδροδότησης του τέως Δήμου Μιδέας από την πηγή της Λέρνης όπως ανακοινώνει η Δ.Ε.Υ.Α.Ν.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση του έργου της ύδρευσης από τη Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ., από το Αρχείο Θέατρο Αργους έως το Δημοτικό Σχολείο Ανυφίου καθώς και την ολοκλήρωση εν μέρει ενεργειών για την ηλεκτροδότηση των σχετικών αντλιοστασίων μεταφοράς νερού, η ΔΕΥΑΝ είναι έτοιμη να δώσει καθαρό πόσιμο νερό σε Αγία Τριάδα και Παναρίτι.

Κατ’ αρχήν θα εκτελεσθούν προπαρασκευαστικές εργασίες για την δοκιμή των συστημάτων υδροδότησης, (Αγωγός Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ. – Δεξαμενή Αγ. Τριάδος – Σύστημα Αυτοματισμών), έως ότου ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, όπως περιγράφονται παρακάτω.      

Τελειώνοντας οι παραπάνω προαναφερθέντες εργασίες, ο τέως Δήμος Μιδέας θα έχει υδροδοτηθεί καθ’ ολοκληρία με πόσιμο νερό από την πηγή της Λέρνης.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. κ. Λυκομήτρος Αλέξανδρος μέσω της ανακοίνωσης αυτής, θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Αργους – Μυκηνών κ. Καμπόσο Δημήτριο καθώς και τον Δ/ντη της Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ. κ. Καχριμάνη Ι. για την συνεισφορά τους στην επίτευξη αυτού του στόχου.

Exit mobile version