ΑθλητισμόςΑρχείο

Ετοιμάζει βαλίτσες ο Τάσος Δουβίκας;

Πολύ κοντά στο… όνειρο του εξωτερικού παρουσιάζεται ο Αργείτης Τάσος Δουβίκας, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το talentabout.gr.

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός του Αστέρα Τρίπολης (γεννηθείς 2 Αυγούστου 1999) έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων και εκτιμάται πως ίσως και κατά τη διάρκεια της σεζόν να σφραγιστεί η πώλησή του!

Ένα σενάριο που αυτή τη στιγμή δείχνει να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, δεδομένου πως ο πιτσιρικάς έχει… τσεκαριστεί πολλάκις από σκάουτερ, έχει δείξει τα διαπιστευτήριά του και φαίνεται πως δεν θα αργήσει να έρθει η… επίσημη κρούση για τα μάτια του.

Τάσος Δουβίκας

Υπενθυμίζεται πως το καλοκαίρι ο Δουβίκας υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Αρκάδες, οι οποίοι όχι μόνο δεν θα του φράξουν το δρόμο για το… όνειρο του εξωτερικού, αλλά τον βοηθούν κιόλας προς αυτή την κατεύθυνση, δίνοντάς του αρκετές ευκαιρίες φέτος προκειμένου να ξεδιπλώσει -όπως και κάνει- το ταλέντο του.

Ουδείς μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις και μέσα στον Γενάρη για τον 18χρονο. Αξίζει να σημειωθεί πως χθες ο πατέρας του, Γιάννης Δουβίκας, αποχώρησε από τον πάγκο του Παναργειακού, επικαλούμενος “προσωπικούς-οικογενειακούς λόγους”. Πιθανώς αυτή του η απόφαση να σχετίζεται και με την… επόμενη μέρα του κανακάρη του.

Τέλος, εφόσον όντως προχωρήσει η πώληση του Τάσου Δουβίκα σε ομάδα του εξωτερικού, μοιάζει δεδομένο πως ο Αστέρας Τρίπολης θα “τσεπώσει” κάτι παραπάνω από 2 εκατ. ευρώ, δείγμα του ταλέντου του μικρού, αλλά και των απαιτήσεων της ελληνικής ομάδας που γνωρίζει τι… διαμάντι έχει στην κατοχή της και θα το παραχωρήσει στην “κατάλληλη” τιμή.