ΠολιτικήΑρχείο

Το βρώμικο του Μανιάτη

«Μικρό διάλειμμα στο δρόμο για το Λιγνιτωρυχείο του Αμύνταιου. Στην καντίνα έξω από την Κοζάνη, σάντουιτς με πανσέτα στο δρόμο για το Λιγνιτωρυχείο του Αμύνταιου. Η κουβέντα γι΄ άλλη μια φορά στην πολιτική #ΜΑΝΙΑΤΗΣ»

Με αυτήν την λεζάντα ο πρώην υπουργός της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σχολίασε μια φωτογραφία του στον δρόμο για το Λιγνιτωρυχείο του Αμύνταιου. 

Το βρώμικο του Μανιάτη

Τα αρχικά σχόλια που ακολούθησαν δεν ήταν καθόλου κολακευτικά για τον Δρεπανιώτη βουλευτή, ο οποίος και τα απέσυρε, αφού δεν εμφανίζονται στην συνέχεια κάτω απ την συγκεκριμένη φωτό. Όμως έμειναν σε διάφορες αναρτήσεις και παρουσιάζουν το αρνητικό «ανάγνωσμα» της συγκεκριμένης ανάρτησης: 

«- Η Vivian Efthimiopoulou: Σε καλο να μας βγουνε τόσα γέλια. Εύχομαι να μην τελειώσουν ποτε οι εκλογες στην κεντροαριστερά. Keep campaigning boys.

– Μπάμπης Καραδήμας: Πειτε μου ότι φταίω που γελάω πέντε λεπτά. Όχι πείτε μου ότι φταίω.

– Larent Koka: Με το σκαρπινακι για βρωμικο κι ενας σκυλος που χεζει. Η κεντροαριστερα ψαχνει ηγετη.

– George Dallas: Αποτυχημενη εως και θλιβερη η προσπαθεια αναβιωσης των επικοινωνιακων τακτικων των πασοκικων 80’s.

– Christos Pontikis: Αν κατέβει υποψήφιος ο σκύλος θα τον ψηφίσω.

– Alexander Theofanidis: Ο σκύλος δε χέζει. Ή έχει παραλύσει η πίσω πλευρά, ή σέρνει τ’ …

– Βαγγέλης Αντωνιάδης: Λαικά παιδιά στο ΠΑΣΟΚ που την βγάζουν φθηνά στις καντίνες. Όχι σαν κάτι άλλους που γδέρνουν τον κόσμο για ένα καφέ ή ένα πιάτο φαγητό».

Βεβαίως οι πολιτικοί έχουν το δικαίωμα, όπως κι όλοι μας να μετέρχονται διαφόρων συγκινησιακών τεχνασμάτων προκειμένου να έρθουν πιο κοντά στο λαό. Δηλαδή να δείξουν πως είναι ένας από μας κι όχι κάποιος ξέμακρος από την κοινωνία. Όμως αυτή η τεχνική της προσέγγισης των μαζών κρύβει κινδύνους που για να τους μετριάσει κανείς χρειάζεται εξειδικευμένους οπίνιον μάνατζερ. 

Ένα αποτυχημένο ενσταντανέ, όπως αυτό σε μια καντίνα που στην φωτό γέρνει, με πλαστικά σκαμπό και αδιάφορους ομοτράπεζους μάλλον αποδιώχνει παρά προσελκύει ψηφοφόρους.

 Όσο κι αν οι φίλοι του καθηγητή, πρώην υπουργού και βουλευτή Αργολίδας θέλησαν στην συνέχεια να αναδείξουν τον φιλολαϊκό τύπο που πρόβαλε στην φωτό, μάλλον θα έπρεπε να προτείνουν στον κ. Γιάννη Μανιάτη να την αποσύρει:

«-Αντώνης Αγγελόπουλος: Καλο δρομο !! ΔΥΜΑΜΗ &ΑΝΤΟΧΗ!!!

– Γιάννης Φίλιος: καλή δύναμη! όλοι μαζί!

– Evaggelos Adms: Καλή δύναμη

– George Georgiades Καλό δρόμο Υπουργέ!

– Dominique Apostolidou Nikolas: Καλές στράτες!! Bonne apetit !!

– Marili Georga: ΚΆΛΉ ΚΆΊ ΠΌΛΎ ΔΎΝΆΜΉ!!!!

– Δημητρης Βουρλος: Αξιζεις τον σεβασμο ολων των προοδευτικων πολιτων!!!!!!» 

Το βρώμικο του Μανιάτη

* Σε όλες τις αναρτήσεις, αρνητικές ή θετικές, διατηρήσαμε την αρχική ορθογραφία και σύνταξη.