ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Οι «τρεις λεβέντες» είπαν να φτιάξουν ένα μουσικό σχολείο!

Νέος γύρος διαξιφισμών για το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας με τον Δημήτρη Κωστούρο να δημοσιοποιεί την λίστα με τους παραλήπτες της πρόσκλησης για την συνάντηση με θέμα το κτιριακό ζήτημα του σχολείου, διαψεύδοντας εν μέρει τους ισχυρισμούς του Δήμου Άργους – Μυκηνών ότι δεν προσκλήθηκε. 

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Καμπόσος δηλώνει ότι το μουσικό σχολείο ανήκει στον Δήμο Άργους – Μυκηνών, συνδέει το θέμα με τα σκουπίδια κάνοντας λόγο για «τρεις λεβέντες που είπαν να φτιάξουν ένα μουσικό σχολείο» και χαρακτηρίζει ανούσια την ανακοίνωση Κωστούρου για ένα θέμα που, όπως σημειώνει, έχει κλείσει (από το 8:05 του βίντεο και έπειτα).

Όπως σημειώνει ο Δήμος Ναυπλιέων:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας δημοσιοποιούμε την λίστα των παραληπτών της πρόσκλησης που εστάλη για την συνάντηση με θέμα το κτιριακό ζήτημα του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας, και κάνουμε σαφές ότι ο Δήμος Άργους- Μυκηνών συμπεριλαμβάνεται στην συγκεκριμένη λίστα.

Άρα λοιπόν το όποιο παράπονο του Δήμου Άργους- Μυκηνών  δεν θα έπρεπε να γίνει προς τον Δήμο Ναυπλιέων διότι αποδεικνύεται περίτρανα ότι τον συμπεριέλαβε στην πρόσκλησή του. Η δημοσιοποίηση αυτή έχει σκοπό να γνωρίσουν όλοι οι συμπολίτες μας την αλήθεια γιατί λόγια μπορούμε να λέμε πολλά, το ζητούμενο όμως είναι να αποδεικνύονται». 

Λίστα παραληπτών

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε συνάντηση 

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Κωστούρος, μετά από συνάντηση που είχε με το προεδρείο του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και την διοίκηση του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας, σας προσκαλεί σε συνάντηση την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 12.30. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί  στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, προκειμένου να συζητηθεί το κτιριακό ζήτημα του σχολείου.

ΠΙΝΑΚΑΣ  ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ 
1. Τατούλη Πέτρο 
    Περιφερειάρχη Πελοποννήσου 
2. Χειβιδόπουλο Τάσσο 
    Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας 
3. Παναγιωτοπούλου Ελένη 
    Θεματική Αντιπεριφερειάρχη
4. Δήμο Άργους – Μυκηνών 
5. Διεύθυνση και Σύλλογο Διδασκόντων Μουσικού Σχολείου 
6. 15/μελές Μαθητικό Συμβούλιο Μουσικού Σχολείου

Δήμος Άργους – Μυκηνών: «Για πόσο ακόμα κ. Κωστούρο θα ασχολείστε με θέματα που δεν σας αφορούν;»

«Κατόπιν του οριστικού και άδοξου κλεισίματος του «θέματος» της κατασκευής του Μουσικού Σχολείου Αργολίδος για τον κ. Κωστούρο, αφού η πρόταση του έπεσε στο κενό, για άλλη μια φορά ασχολείται με ανούσια πράγματα χάνοντας τον χρόνο του αλλά δυστυχώς και τον χρόνο των δημοτών του.

Αναγκαζόμαστε  να αναφερθούμε και να απαντήσουμε για άλλη μια φορά πως ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος δεν έλαβε καμία πρόσκληση για την σύσκεψη που αφορούσε το μουσικό σχολείο (ήταν γνωστό πως βρισκόταν εκτός Ελλάδος λόγω του ότι είναι Πρόεδρος των Δημάρχων της Πελοποννήσου), ούτε σε ηλεκτρονική μορφή, ούτε σε γραπτή, αλλά ούτε και τηλεφωνική όπως είθισται να κάνουν όλα τα γραφεία επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο το αν θα παραστεί ο Δήμαρχος ή όχι. Μπορεί να μας απαντήσει ο κ. Κωστούρος με ποιον ή ποια επικοινώνησε το γραφείο του;;  Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω ο Δήμαρχος Ναυπλιέων είχε… καλέσει και τον Πρόεδρο της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ, τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν και άλλες εξέχουσες προσωπικότητες!»

Αυτά για να έχει κάτι ακόμα να ασχολείται ο κ. Κωστούρος μιας και έχει όπως φαίνεται άπλετο χρόνο στη διάθεση του για άσκοπες συσκέψεις, για ανώφελες διευκρινήσεις και προτάσεις που δεν είναι στην δική του αρμοδιότητα. 

Η απάντηση του Δήμου Ναυπλιέων στην παραπάνω ανακοίνωση: 

«Γνωρίζουμε και γνωρίζετε πάρα πολύ καλά ότι  πρόσκληση για τη συνάντηση σχετικά με το στεγαστικό θέμα του Μουσικού Σχολείου στείλαμε.

Γνωρίζουμε και γνωρίζετε πάρα πολύ καλά ότι πρόσκληση σχετικά με το στεγαστικό θέμα του Μουσικού Σχολείου παραλάβατε.

Γνωρίζουμε και γνωρίζετε πάρα πολύ καλά ότι πρόσκληση σχετικά με το στεγαστικό θέμα του Μουσικού Σχολείου γνωστοποιήσατε εκεί που έπρεπε δηλαδή στους αιρετούς προϊσταμένους σας. 

Γνωρίζουμε και γνωρίζετε πάρα πολύ καλά όλοι ότι εκπροσώπους στείλατε  στη συνάντηση σχετικά με το στεγαστικό θέμα του Μουσικού Σχολείου. (Η παρουσία άλλωστε των δύο εκπρόσώπων  του δήμου σας οι οποίοι ανέφεραν ότι είχε προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση με το δήμαρχο σας και είχαν εντολές σχετικά με την αρνητική τους στάση επιβεβαιώνει πόσο καλά κάνατε τη δουλειά σας και εκθέτει τους υπόλοιπους).

Οφείλουμε λοιπόν να δηλώσουμε ότι κατανοούμε όλη την κατάσταση την οποία βιώνετε και είμαστε σίγουροι ότι σε καμία περίπτωση δεν σας αξίζει. 

Γνωρίζουμε την επαγγελματική σας επάρκεια και θα σας συμπαρασταθούμε αμέριστα να είστε βέβαιοι. . 
Οι υπόλοιποι ας απολογηθούν εκεί που πρέπει ……… και στους πολίτες».