ΑθλητισμόςΑρχείο

Δεν συνενώνεται, δεν συνεργάζεται, δεν συγχωνεύεται

Το Δ.Σ. του Πανναυπλιακού – Ηρακλή Πρόνοιας 1924 αισθάνεται την ανάγκη απέναντι στους φιλάθλους του να διευκρινίσει, επειδή επιχειρείται προσπάθεια ανάλογης φημολογίας που μόνο κακό κάνει στο σύλλογο, ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να συνενωθεί, συνεργαστεί, συγχωνευτεί η ό,τι άλλο με καμία ομάδα, αφού αφ’ ενός δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος (διοικητικός, αγωνιστικός, οικονομικός) για αυτό και αφ’ έτερου το βάρος, η ιστορία και το μέγεθος του ονόματος της ομάδας δεν το επιτρέπει.

Οποιαδήποτε φήμη υπάρχει για αυτό το θέμα είναι ανυπόστατη, ψευδής και υποβολιμαία και εμφανέστατα εξυπηρετεί άλλους σκοπούς και επιδιώξεις.

Διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές πορεύονται με βάση το πλάνο που έχουν εξ αρχής θέσει και που σε καμία περίπτωση δεν συμπεριλαμβάνει τέτοιου είδους κινήσεις. Σε αυτό και μόνο το πλαίσιο, οποιοσδήποτε θέλει να έλθει κοντά στην ομάδα ,χωρίς βεβαίως όρους και προαπαιτούμενα, είναι ευπρόσδεκτος. Όλα τα υπόλοιπα είναι σαφώς εκ του πονηρού και με εμφανή προέλευση και σκοπιμότητα.

Τέλος επειδή υπάρχει εκκρεμότητα απέναντι στο φίλαθλο κόσμο, η διοίκηση δηλώνει πως θα αναφερθεί με όλες τις λεπτομέρειες και ονομαστικά σε όλα τα γεγονότα του τελευταίου εξαμήνου, που «χωρίς καμία δική τους ευθύνη οδήγησαν σε στείρες αντιπαραθέσεις, χωρίς κανένα λόγο και φυσικά χωρίς κανένα αποτέλεσμα».