ΚοινωνίαΑρχείο

Το επιμελητήριο στο πλευρό των πλημμυροπαθών

Το Επιμελητήριο Αργολίδας πιστό πάντα στις δεσμεύσεις του για προσφορά όχι μόνο στα μέλη του αλλά και στο κοινωνικό σύνολο, δεν μπορεί να μείνει αμέτοχο στην τραγωδία που βιώνουν οι κάτοικοι της Δυτικής Αττικής.

Χάθηκαν ανθρώπινες, καταστράφηκαν περιουσίες και χιλιάδες συνάνθρωποί μας υποφέρουν.

Σε τέτοιες δύσκολες στιγμές δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια αλλά θα πρέπει να επιδείξουμε πνεύμα αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας.

Γι΄αυτό λοιπόν το Επιμελητήριο θα πραγματοποιήσει συλλογή ειδών προς ανακούφιση των πληγέντων.

Τα είδη που συλλέγονται είναι κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα, ρούχα όλων των ειδών, βρεφικά είδη, πάνες και τροφές, γάλατα, κρέμες, εμφιαλωμένο νερό, μακαρόνια, ρύζι, ζυμαρικά, όσπρια, ζάχαρη, αλεύρι, λάδι, καφέ, κονσέρβες, χαρτιά κουζίνας, βρεφικά και παιδικά ρούχα, ρούχα και παπούτσια, είδη προσωπικής υγιεινής, φάρμακα κ.λ.π.

Θερμή παράκληση, επειδή όλα τα παραπάνω θα διανεμηθούν σε ανθρώπους οι οποίοι είχαν αξιοπρεπή νοικοκυριά, τα ρούχα και οι κουβέρτες να είναι σε άριστη κατάσταση και τα τρόφιμα να μην έχουν λήξει.

Η Συλλογή των παραπάνω ειδών θα γίνεται στο Επιμελητήριο, Κορίνθου 23 στο Άργος και ώρες από 8:00 π.μ. έως 15:00 μέχρι την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου. Τηλ. επικοινωνίας 2751067216, 63023. Υπεύθυνη κα Αγγελική Δανοπούλου

Έστω και κάτι μικρό από το περίσσευμα του καθενός μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο για κάποιον άλλο γι αυτό θα πρέπει να δείξουμε την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη μας εμπράκτως.