ΕκδηλώσειςΑρχείο

Η Αργολίδα πάει θέατρο!

Το “make today amazing” διοργανώνει εκδρομή την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου στο θέατρο “Ζίνα” και στην Παράσταση “Παράξενο ζευγάρι” με τους Γιάννη Ζουγανέλη, Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Πάνο Σταθακόπουλο, Βάσω Γουλιελμάκη, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Γιώργο Χατζή, Ντίνο Σπυρόπουλο, Ερμόλαο Ματθαίου.

Τοποθεσία: Θέατρο Ζίνα
Διεύθυνση: Λεωφ. Αλεξάνδρας 74, Εξάρχεια (Αθήνα)
Εκκίνηση από Ναύπλιο: 16:00 μ.μ.
Εκκίνηση από Άργος: 16:20 μ.μ.
Άφιξη στο θέατρο 18:30 μ.μ.
Έναρξη παράστασης 19:30 μ.μ.
Διάρκεια παράστασης: 120 λεπτά (με διάλειμμα)
Άφιξη από Αθήνα προς επιστροφή, αμέσως μετά την παράσταση.
Τιμή: 35,00 (συμπεριλαμβάνεται η μετακίνηση και το εισιτήριο της παράστασης) 
Κρατήσεις έως 20/12/2017.
Early payment (πρόωρη πληρωμή) μέχρι 15/12/2017, 32,00 ευρώ.

Πληροφορίες-κρατήσεις: στο 6946222989 και στο [email protected] 

Εαν δε συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων, η εκδήλωση δε θα πραγματοποιηθεί και τα χρήματα θα επιστραφούν άμεσα.

Η Αργολίδα πάει θέατρο

Λίγα λόγια για το έργο:
Ο Όσκαρ είναι ένας αθλητικός συντάκτης σε εφημερίδα της Νέας Υόρκης, καλοπληρωμένος αλλά λίγο πολυέξοδος. Η πρώην σύζυγός του μάταια περιμένει την διατροφή και η εφορία αδίκως την δήλωσή του. Είναι γοητευτικός, άστατος, κοινωνικός, ξενύχτης και τρομερά τσαπατσούλης. Σε αντίθεση, ο φίλος του, ο Φέλιξ είναι ο αντίποδας του Όσκαρ αφού είναι οικονόμος, μονογαμικός, σπιτόγατος και άσσος στο νοικοκυριό. Οι δυο τους, εκτός από μια βαθιά φιλία, μοιράζονται και την εμπειρία ενός διαλυμένου γάμου. Διότι όταν η σύζυγος του Φέλιξ τον πετάει έξω από το σπίτι, ο φίλος του ο Όσκαρ του προσφέρει το δικό του ως καταφύγιο. Η συμβίωση των δύο αυτών ανθρώπων έχει ανατρεπτικά, εκρηκτικά και ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.