ΚοινωνίαΑρχείο

Μοιραίο πόκερ για 12

Στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, χθες (30.12.2016) το βράδυ, στη Μεσσήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 11 ημεδαποί, ηλικίας από 23 έως 64 ετών, αντίστοιχα και ένας 34χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση της νομοθεσίας για τα παίγνια, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν 46χρονο ημεδαπό, που αναζητείται. 

Ειδικότερα, χθες (30.12.2017) το βράδυ, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας του 46χρονου, ο οποίος κατά τον έλεγχο απουσίαζε και αναζητείται, όπου διαπιστώθηκε 44χρονος ημεδαπός, ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, να έχει επιτρέψει στους υπόλοιπους 11 συλληφθέντες, σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, τη διεξαγωγή με χρήματα, του τυχερού παιχνιδιού «πόκερ», συμμετέχοντας και ο ίδιος. 

Κατά τον έλεγχο κατασχέθηκαν:
• 52 παιγνιόχαρτα,
• 538 μάρκες,
• Το χρηματικό ποσό των 2.145 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια του τυχερού παιχνιδιού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.