ΑθλητισμόςΑρχείο

Βέλη για το Ενωσιακό Γήπεδο της Αργολίδας

Διευκρινιστική ανακοίνωση εξέδωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου σχετικά με το Ενωσιακό Γήπεδο που θα κατασκευαστεί στην Αργολίδα, διαμηνύωντας προς πάσα κατεύθυνση πως για το νέο Ενωσιακό γήπεδο που θα κατασκευαστεί στην Αργολίδα, την ευθύνη του σχεδιασμού και του προγραμματισμού έχει αποκλειστικά ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της Περιφέρειας:

«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο πολιτικό της πρόγραμμα στον εκσυγχρονισμό και στη δημιουργία νέων εγκαταστάσεων άθλησης. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η κατασκευή του νέου γηπέδου ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Αργολίδας, τη χρηματοδότηση του οποίου εξασφάλισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης. 

Ο ίδιος άλλωστε έχει την αποκλειστική ευθύνη του σχεδιασμού και του προγραμματισμού της αναβάθμισης και της δημιουργίας χώρων άθλησης. Οποιαδήποτε άλλη ανακοίνωση για το θέμα αυτό είναι εκ του περισσού». 

Από την πλευρά του ο Γιάννης Μαντζούνης, επικεφαλής παράταξης η οποία έλαβε μέρος στις εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδας, εξέδωσε και αυτός ανακοίνωση μέσω της οποίας χαιρετίζει το έργο, χαρακτηρίζοντάς το έργο πνοής και ουσιαστικής σημασίας, και με ένα μήνυμα στο τέλος με αποδέκτες τοπικούς θεσμικούς αθλητικούς παράγοντες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιάννη Μαντζούνη:

«Ένα έργο πνοής και ουσιαστικής σημασίας για το Αργολικό Ποδόσφαιρο, η κατασκευή του νέου γηπέδου ποδοσφαίρου της ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, παίρνει σάρκα και οστά μετά την ένταξη του στο Π.Δ.Ε. την οποία χρηματοδότηση του εξασφάλισε ο Περιφερειάρχης Πελοπονήσου κ. Πέτρος Τατούλης ο οποίος δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την βελτίωση και την δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων στον τόπο μας, προς όφελος της νεολαίας και των Σωματείων.

Θα είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια της Περιφερειακής Αρχής που σκοπό έχει την αναβάθμιση των υποδομών και ιδιαίτερα του ποδοσφαίρου.

ΥΓ:Ελπίζω οι ΤΟΠΙΚΟΙ θεσμικοί αθλητικοί παράγοντες να αντιλαμβάνονται ότι ήδη βρισκόμαστε στο έτος 2018.

Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία».