ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Τα παράπονά σας στον Δήμαρχο

Μία νέα στήλη εγκαινιάζει ο anagnostis.org με σκοπό την καταγραφή και επίλυση των καθημερινών προβλημάτων που απασχολούν τον δημότη.

Φωτισμός, ύδρευση, λακκούβες, καθαριότητα, κοινόχρηστοι χώροι, στάθμευση, έργα, πεζοδρόμια, πάρκα, πλατείες, παιδικές χαρές και χώροι πρασίνου, αλλά και εξυπηρέτηση από τον δήμο ή την περιφέρεια.

Όλα τα προβλήματα της καθημερινότητάς σας στην περιοχή που ζείτε χωρούν στο anagnostis.org. Εμείς αναλαμβάνουμε να τα δημοσιεύσουμε ανώνυμα και χωρίς να λογοκριθούν, και παράλληλα να γνωστοποιήσουμε το θέμα στην αρμόδια αρχή (Δήμος, Περιφέρεια, Υπηρεσίες Κοινής Ωφελείας κλπ.).

Μπορείτε εύκολα να εισέλθετε στην φόρμα αποστολής πατώντας το παρακάτω εικονίδιο, το οποίο βρίσκεται ήδη αναρτημένο πλευρικά στην Αρχική και τις εσωτερικές σελίδες του anagnostis.org. Φυσικά δίνεται και η δυνατότητα προσθήκης φωτογραφικού υλικού.

Τα παράπονά σας στον Δήμαρχο

Στην ίδια φόρμα μπορείτε επίσης να μας στέλνετε τους προβληματισμούς, τα αιτήματα και τις προτάσεις σας σε θέματα καθημερινότητας και ποιότητας ζωής.

Σκοπός της στήλης δεν είναι η επίρριψη ευθυνών και η επίλυση ιδιωτικών διαφορών, γι’ αυτό στα κείμενα που θα αποστέλλονται προτείνεται να χρησιμοποιείται κόσμια γλώσσα, χωρίς ύβρεις, πολιτικολογίες και αναφορές επί προσωπικού.

Φυσικά ισχύει και η αποστολή απόψεων, άρθρων ή οτιδήποτε άλλο στη φόρμα επικοινωνίας https://old.anagnostis.org/contact.