ΚοινωνίαΑρχείο

Αποστάσεις από τις καταγγελίες για εργαζόμενους του Νοσοκομείου Ναυπλίου

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου, ενημερώνει το λαό της Αργολίδας, ότι οι βασικοί σκοποί λειτουργίας, του ως άνω Σωματείου, ήταν και είναι:

Αφενός η παραμονή της Ν.Μ. Ναυπλίου σε ενεργό λειτουργία συνεχώς ενισχυόμενη και αφετέρου η προάσπιση και διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων.

Τούτο, δεν προϋποθέτει ατομικές αυθαιρεσίες και ενέργειες που αποβλέπουν στην υποβάθμιση και στην έκθεση της Νοσηλευτικής Μονάδας και βασικά του στελεχειακού δυναμικού αυτής.

Το σωματείο εργαζομένων δηλώνει πως γνωρίζει ότι η λειτουργία κάθε παρεμφερούς μονάδας διέπεται από τη νομοθεσία του δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα και της ισχύουσας δεοντολογίας. Για αυτό διαφοροποιείται από την τοποθέτηση της κ. Ι. Αθανασούλας.

Επιθυμεί δε, τη διερεύνηση αρμοδίως προς διευκρίνηση και επίλυση τυχόν προβλημάτων, προτείνοντας να πρυτανεύσει πνεύμα αλληλοσεβασμού για την εξασφάλιση καλής συνεργασίας.

Να σημειωθεί εδώ πως η τοποθέτηση της κ. Αθανασούλα, η οποία είναι εργαζόμενη στο Νοσοκομείο, έκανε λόγο για συναδέλφους της οι οποίοι πληρώνονται παχυλά επιδόματα από τον καναπέ τους και χωρίς να τα έχουν δουλέψει.

Δεν επρόκειτο πάντως για μία δημόσια τοποθέτηση αλλά για μία ανάρτηση στα social media η οποία ήταν ορατή μόνο στον φιλικό της κύκλο και αναμεταδόθηκε αυτούσια από μερίδα τοπικών ΜΜΕ, χωρίς να έχει διασταυρωθεί.