Site icon Αρχείο anagnostis.org

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Άργους – Μυκηνών

Αργείτικο καρναβάλι

Πλούσιο το πρόγραμμα της ΚΕΔΑΜ για τις φετινές αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Άργους Μυκηνών, το οποίο για τις εναπομείναντες μέρες έχει ως εξής:

4 – 18 Φεβρουαρίου

κεντρική πλατεία Άργους, ΕΚΘΕΣΗ σε συνδιοργάνωση με το Τμήμα Φιλοτελισμού των ΕΛΤΑ και με τη συνεργασία των Α/θμια & Β/θμια  Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Ειδικά συλλεκτικά φύλλα γραμματοσήμου με θέμα ¨Καρναβάλι¨ και τη φωτογραφία σας θα διατίθενται προς πώληση. Μαζί με το γραμματόσημο θα προσφέρεται και μία καρτ ποστάλ της ανανεωμένης κεντρικής πλατείας του Άργους. 

 

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου

22:00, The Brothers, “VALENTINE’S DAY”, Wine is my Valentine.

 

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου

 

 

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου

 

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου

 

Τα ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ θέλουν να σας γνωρίσουν!  Εντυπωσιακό SHOW ΜΕ ΦΩΤΙΕΣ και ζογκλερικά κόλπα! Ελάτε να χορέψουμε στους βραζιλιάνικους ρυθμούς Samba Batucada & Samba Reggae που θα παίζει η ΜΠΑΝΤΑ ΚΡΟΥΣΤΩΝ QUILOMBO

Σε συνεργασία με τις Α/βάθμια & Β/θμια Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου

Έναρξη με τους ΚΑΡΑΜΟΥΝΤΖΕΣ, τη μασκότ του Αργείτικου Καρναβαλιού! Sfina … στο Αργείτικο Καρναβάλι ο TONIS SFINOS και η ομάδα του σε ένα ανατρεπτικό!!!  Music Show!!!!! Εντυπωσιακή η Βασίλισσα του Καρναβαλιού!!!  Ξεκαρδιστικός ο Βασιλιάς Καρνάβαλος!!!  Παρέλαση ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΩΝ με Εντυπωσιακές Στολές!  PARKOUR SHOW με ΑΚΡΟΒΑΤΕΣ!

 

 

Καθαροδευτέρα 19 Φεβρουαρίου

 

Exit mobile version