Ανωμαλίες στο Άργος! (Vid)

Θέμα στο κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού Star έγινε η ιστορία του «ανωμάλου» στο Άργος, που έχει γίνει σκιά μιας παντρεμένης γυναίκας, όπως καταγγέλεται από τον σύζυγό της. Σύμφωνα με τον καταγγέλοντα ο συγκεκριμένος άνδρας την ακολουθεί παντού, ικανοποιώντας τις αρρωστημένες φαντασιώσεις του μέσα στο αυτοκίνητο.

Η όλη φάση παραπέμπει σε επεισόδιο του αμερικανικού ψυχολογικού θρίλερ «Stalker». Ο νεαρός, όπως καταγγέλλει ο σύζυγος τη…στήνει στο πάρκινγκ της καφετέριας όπου δουλεύει η γυναίκα του, αυτοϊκανοποιώντας τις αρρωστημένες ορέξεις του μέσα στο αυτοκίνητο σε κοινή θέα!

«Μια μέρα τυχαίνει, αφού με έχουν ειδοποιήσει ότι είναι εκεί και πάω να δω τι κάνει και να του ζητήσω το λόγο Έρχομαι με το μηχανάκι από την πίσω είσοδο του πάρκινγκ, φτάνω δίπλα του, με το που φτάνω δίπλα του αρχίζει ρίχει μπουφάν πάνω του, ό,τι είχε στο διπλανό κάθισμα, του λέω τι ρόλο βαράς εδώ, μου λέει εγώ έτσι ήρθα εδώ χαλαρός», πρόσθεσε ο σύζυγος της κοπέλας.

Ο νεαρός φέρεται να είχε γίνει η σκιά της, ακολουθούσε κάθε της βήμα, κρυβόταν ακόμη και πίσω από δέντρα ήξερε ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται και τι κάνει.

«Του ζητώ να σταματήσει τώρα το θέμα, γιατί θα ανεβάσω στο facebook το όνομά του και δεν πρόκειται να ξαναδουλέψει ούτε στο εξωτερικό» έγραψε σε ανάρτησή του στα social media ο σύζυγός της, σε μια προσπάθεια να βάλει φρένο στις εμμονική παρακολούθηση της γυναίκας του.

Δείτε το βίντεο που έχει ανεβάσει το athensmagazine.gr: